Survivor 19 Mart 2019 kim elendi? Atakan mı Bora mı Hakan mı elendi

Survivor 19 Mart 2019 kim elendi? Survivor kim elendi sorusu merak ediliyor. Atakan mı Bora mı Hakan mı elendi? Survivor elenecek isim kim olacak sizler için derledik. Survivor 19 Mart elenen isim Hakan mı Bora mı Atakan mı elenecek.

Survivor 19 Mart 2019 kim elendi? Atakan mı Bora mı Hakan mı elendi
Yayın Tarihi: 19.03.2019 23:02:00

Survivor bu akşam kim elendi? Survivor 19 Mart 2019 tarihinde yayınlanan bölümde elenecek isim kim oldu. Survivor 19 mart elenen isim belli oluyor. Bora mı Atakan mı Hakan mı elenecek. Yine çok üzücü bir eleme gerçekleşecek ve elenen isim merakla beklenecek. Peki Survivor bu akşam kim elendi. İşte elenen isim.

Survivor 19 mart kim elendi?

Survivor 19 mart salı günü yayınlanan bölümde elenen ismi sizler için araştırdık. Oldukça zor bir potadan çıkacak isim merakla bekleniyor. Sizler için bu potadan çıkacak ismi açıklıyoruz. Daha öncede elenen isimleri ilk açıklayan site olarak işte Survivor 2019 veda eden yarışmacı.

Bora mı Hakan mı Atakan mı elendi?

Çok zor bir potayla karşı karşıya kalan Türkiye takımı, bu hafta tüm oyunları kaybetti. Bayrak yarışlarıyla sürekli kaybedilen oyunlar sonrası, adaya veda eden isim belli olacak. Atakan sakatlığı nedeniyle yazılmaması gerekirken yazıldı ve hayranları onu tutacaktır. Bora ve Hakan arasında geçecek elenecek isimler için elenen aday belli oldu. Elenen isim Hakan olacak.


Survivor Hakan elendi mi?

Survivor potada elenen isim Hakan olacak gibi duruyor. İlk olarak Hakan kesin elendiğini söylemek zor olsada bizler elenen ismin Hakan olduğunu öğrendik. Ancak bilgiler bazen yanlış gelebiliyor. Yinede şu ana kadar kaynağımız bizi hiç yanıltmadı. Akşam elenecek isim malesef Hakan olacak gibi duruyor.

Hakan mı Bora mı?

Atakan'ın Survivor SMS'lerinde çok üstün olduğu biliniyor. Hem sevgilisi Damla fanları, hem yakışıklılığıyla genç kızlar ilk bölümlerde oldukça sahip çıkıyor. Bora ve Hakan arasında geçen SMS'de kıl payı Bora önde geldi. Bora Hakan'ı elemeyi başaracağı gelen bilgiler arasında.

Survivor güncel SMS sonuçları birazdan sitemizde yayınlanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR