Survivor 15 Haziran fragmanı Dokunulmazlık oyununu kim kazandı

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı... Survivor 15 Haziran yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 15 Haziran Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 15 Haziran fragmanı Dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Yayın Tarihi: 14.06.2019 00:20:00

Survivor 2019 Siyah - Beyaz takım mücadelesinde sona adım adım yaklaşılıyor! Survivor'ın yeni bölümü 15 Haziran Cumartesi yayınlanacak. Survivor izleyicileri Survivor 15 Haziran yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 15 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sorularının cevabını araştırmaya başladı. 

Survivor'da geçtiğimiz bölüme çok büyük ödüllü oyun damgasını vurdu! Aile ödülünün yer aldığı oyunda Siyah takım kazanan taraf oldu! Siyah takımdaki Katerina Dalaka, Dimitra, Yusuf, Emre, Sude, Spyros ve Panagiotis'in ailelerinden 1 kişi Survivor adasına geldi. Siyah takımdaki Survivor yarışmacıları aylardır görmedikleri ve haber alamadıkları aile üyeleriyle bir araya gelerek hasret giderdi. Aile ödüllü oyunu kaybeden Beyaz takımda Seda, Bora ve Okay ile Yunan yarışmacılar adeta yıkıldı. 

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? DİMİTRA MI SPYROS MU?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ikisinide kaybeden Siyah takımdan Dimitra ile Spyros eleme adayı olmuştu. 13 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan Survivor'da elenen isim de belli oldu. Survivor yarışmasına bu hafta veda eden Yunan yarışmacı Spyros oldu. Spyros Survivor'dan elendi.


SURVİVOR'DA ENES BATUR SÜRPRİZİ!

Ünlü YOutuber Enes Batur, Survivor'ın son bölümünde yer aldı. Enes Batur, Survivor'a konuk olarak katılıp Türk yarışmacılarla Bil Bakalım oyununda yer aldı. 

SURVİVOR 15 HAZİRAN CUMARTESİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Survivor 15 Haziran Cumartesi yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Survivor 15 Haziran Cumartesi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR