Şule Çet Otopsi raporu açıklandı! İntihar mı Cinayet mi Çağatay Aksu'dan şok hamle!

Sosyal medyada infial yaratan Şule Çet olayıyla ilgili otopsi raporu açıklandı! Şule Çet otopsi raporuna göre cinayet mi intihar mı? Katil zanlısı Çağatay Aksu'dan tepki çeken hamle!

Şule Çet Otopsi raporu açıklandı! İntihar mı Cinayet mi Çağatay Aksu'dan şok hamle!
Yayın Tarihi: 2.06.2019 13:43:00

Geçtiğimiz aylarda bir plazanın üst katından düşerek veyahut da "itilerek" hayatını kaybeden Şule Çet'in ölümü üzerindeki sis perdesi aralanıyor! Şule Çet, plazanın üst katından düştü mü yoksa itilerek cinayete mi kurban gitti? Şule Çet otopsi raporu açıklandı! Twitter üzerinde @Suleceticinadalet hesabı, Şule Çet'in otopsi raporuna dair özet bilgileri yayınladı! 

Şule Çet intihar mı etti yoksa cinayete mi kurban gitti? Bir numaralı cinayet zanlısı Çağatay Aksu, Ekşi sözlük üzerinde Şule Çet ile ilgili açılan başlık ve entry'lere mahkeme kararıyla engelleme getirdi! Bu hamlenin üzerinden Çağatay Aksu'ya tepki yağdı!

ŞULE ÇET'İN GİZEMLİ ÖLÜMÜ VE OTOPSİ RAPORU


Şule Çet, Çağatay Aksu ile bir plazanın üst katlarında buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Şule Çet kendi ev arkadaşına beni kurtar minvalinde mesajlar atarak yardım istedi. Ancak o gecenin sonunda üst kattan atlayıp veya itilip hayatını kaybetti. Şule Çet için sosyal medyada birçok kimse olayın cinayet olduğunu ve katil zanlısı Çağatay Aksu'nun irdelenmesini istiyor.

Şule Çet'in otopsi raporu da dikkat çekti. Otopsi raporunda özetle;
1) İntihar ettiği iddia edilen pencerede parmak izine rastlanmadı.
3) Şule’nin ters ilişkiye zorlandığı anal bölgesinde yırtıklar tespit edildi.
4) Çağatay Aksu ve Berk Akand’ın DNA’sına rastlandı.

Tüm bu sonuçlar cinayet iddialarını daha da güçlendirdi! Şule Çet için Adalet hastagiyle Sosyal medyada da tepkiler yükselmeye başladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR