SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Emeklilerine Ek Ödeme: 20.000 TL'ye Kadar Hesabınızda Görülecek

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Emeklilerine Ek Ödeme: 20.000 TL'ye Kadar Hesabınızda Görülecek

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Emeklilerine Ek Ödeme: 20.000 TL'ye Kadar Hesabınızda Görülecek
Yayın Tarihi: 16.03.2023 20:22:00

SSK bağ-kur ve Emekli sandığı emeklileri için 20.000 TL'ye kadar ek ödeme verecek olan bankalar resmi internet siteleri üzerinden açıklandı. Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için devlet destekli olarak verilecek bu kredilerden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda ödemeler hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve onaylanan tutar hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar SSK bağ-kur ve Emekli sandığı emeklisi olması durumunda ve bu bankalardan maaş alma durumunda daha önce kredi kullandılarsa ve düzenli ödemeler yapmışlar ise bankaların Kendi internet bankacılığı uygulamalarına girerek 20.000 TL krediyi hafta sonu olsa bile kendi hesaplarına yatırabiliyorlar.

Son zamanlarda özellikle de emekli olan vatandaşlar için kredi kampanyaları gerçekleştiren kamu bankaları sadece emekli olan kişiler için yapmış olduğu bu kampanyalarda en düşük faiz oranları ile birlikte ve devlet destekli olarak Kredi vereceği için, kredi notu düşük olsa bile bankadan maaş almanız durumunda onay alabilirsiniz. 20.000 TL ve üzerinde kredi kullanmak isteyen emekliler için de ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalandıracak olan bu bankalar sizlere uygun faiz oranları ile birlikte işlemlerinizi gerçekleştirerek Kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapacak ve ödemeler hızlı bir şekilde hesaplara yatırılarak da kullandırılacaktır. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR