SSK, Bağ-Kur, 4C ya da EYT emeklisi Şubat Ayı Sonuna Kadar Ek Ödeme Alacak!

SSK, Bağ-Kur, 4C ya da EYT emeklisi Şubat Ayı Sonuna Kadar Ek Ödeme Alacak!

SSK, Bağ-Kur, 4C ya da EYT emeklisi Şubat Ayı Sonuna Kadar Ek Ödeme Alacak!
Yayın Tarihi: 25.02.2024 12:50:00

Milyonlarca emekli için güzel haberler var! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, emeklilere şubat ayında ek ödemeler yapılacak. Bu ödemeler, emekli tahsis numaralarının sonuna göre belirlenecek ve tam 15.000 TL'ye kadar olacak. Bu haber, emekliler arasında büyük bir heyecan yaratırken, detaylar da bir bir açıklanıyor. Şubat ayının son günlerinde, hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın!

Emekliye Ödemeler Devam Ediyor:

Emekli maaşı alanların sevindiği bir haber daha geldi. SSK, Bağ-Kur, 4C ya da EYT emeklisi olmanız fark etmeksizin, Şubat 2024 sonuna kadar ödemeler devam edecek. Yaklaşık 17 milyon emekli vatandaş için SGK tarafından yapılan açıklamada, ek ödeme miktarının 15.000 TL'ye kadar çıktığı belirtildi. Üstelik, bu ödeme tek sefere mahsus olacak ve 3 yılda bir tekrarlanacak. Bu haber, milyonlarca emekliyi rahatlatacak nitelikte.

Bankalar Devrede:

Emeklilere verilecek ek ödemelerin bankalar aracılığıyla yapılacağı duyuruldu. Emekli maaşı alanlar için nakit destek ödemesi, maaşlarının ödendiği bankalar tarafından sağlanacak. Ödemelerin, 26-27-28 Şubat tarihlerinde hesaplara aktarılacağı belirtildi. Bankaların son açıklamasına göre, 10.000 TL ve üstü maaş alan emeklilere verilecek promosyon miktarı artırıldı. Bu da emeklilerin ekonomik olarak daha rahat bir nefes almasını sağlayacak.

Promosyon Ödemeleri:

SSK, Bağ-Kur ya da memur emeklisi olmanız fark etmeksizin, promosyon ödemelerinden yararlanabilirsiniz. EYT emeklileri de seçtikleri bankaya maaşlarını taşıyarak bu promosyon ödemelerinden faydalanabilecekler. Bu uygulama, emeklilere ekonomik anlamda destek olmayı amaçlıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR