Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan kimdir?

Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan kimdir? Sputnik yönetmeni Simonyan sağlık durumu nasıl? Simonyan neden hastaneye kaldırıldı.

Sputnik Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan kimdir?
Yayın Tarihi: 7.06.2019 00:35:00

Sputnik genel yayın yönetmenliği ve Russia Today gazetesi genel yayın koordinatörü olan Margarita Simonyan kimdir? Margarita Simonyan hastaneye kaldırıldı, neden rahatsızlandı, kendisine saldırıldı mı? Muhalif bir gösterici tarafından provakasyona uğrayan Margarita Simonyan kimdir merak ediliyor. Margarita Simonyan yaşı kaç nerelidir? Margarita Simonyan neden hastaneye kaldırıldı?

Rusya haber ajansı Sputnik ve Russia Today gazetesinde genel yayın yönetmenliği yapan Margarita Simonyan, hastaneye kaldırıldı haberi dolaşmaya başladı. Sputnik, genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan hakkında yaptığı haberde "Margarita Simonyan, "muhalif bir aktivistin provokasyonu sonucunda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı." bilgisini geçti. Vatandaşlar da Sputnik genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan kimdir? Nereli, kaç yaşında? Sorularını sormaya başladı.


Sputnik Genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan'ın uğradığı saldırıya ilişkin bilgilere de Sputnik'in haberinde yer verildi. Verilen bilgilere göre Margarita Simonyan'ı kamerayla takip eden bir muhalif, Simonyan'a birden çok kışkırtıcı soru sordu. Margarita Simonyan da sözlü taciz boyutuna varan bu kışkırtıcı sorulara muhatap olunca rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Margarita Simonyan'ın bu kişiden şikayetçi olduğu da belirtiliyor.

MARGARİTA SİMONYAN KİMDİR?

Margarita Simonovna Simonyan, İngilizce televizyon haber yayın kuruluşu RT ve devlete ait uluslararası haber ajansı Rossiya Segodnya'nın baş editörüdür. Ülkesi Rusya'nın haber medyasında birçok görev alan Margarita Simonyan şuanda hali hazırda Sputnik Genel yayın yönetmenliği ve Russia Today gazetesi genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdürüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR