Söz Linda kimdir? Söz Linda hangi oyuncu canlandırıyor Melis Birkan sevgilisi var mı

Söz Linda kimdir? Söz dizisinde Linda karakterini hangi oyuncu canlandırıyor. Söz Linda ölecek mi ne zaman diziden ayrılacak sorusu da yanıt buldu. Peki Melis birkan kimdir? Sevgilisi var mı nereli, kaç yaşında.

Söz Linda kimdir? Söz Linda hangi oyuncu canlandırıyor Melis Birkan sevgilisi var mı
Yayın Tarihi: 11.02.2019 21:47:00

Söz dizisine Linda katıldı. Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisine Linda karakteri büyülüyor. Peki Söz Linda ölecek mi diziden ne zaman ayrılacak. Star TV reyting rekortmeni dizisi Söz'de yer alan Linda karakteri oynayan oyuncu Melis Birkan kimdir? Melis Birkan nereli, sevgilisi var mı sizler için derledik.

Söz Linda kimdir?

Dizide Linda karakterini canlandıracak olan Melis Birkan ‘Ortadoğu’da başta olmak üzere birçok ülkede görev yapmış dünyaca ünlü bir muhabir olacak.Savaş muhabiri olarak birçok ödül almış olan Linda, dünya kamuoyunda saygın bir yere sahiptir. Bu ünü ve gazetecilik kimliğini kullanarak, özellikle Ortadoğu’da stratejik çalışmalar yürütmektedir.


MELİS BİRKAN KİMDİR?

Melis Birkan, 15 Temmuz 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Annesinin adı Selda, babasının adı Cevdet’tir. İlkokula başladığı yıllarda babasının işi nedeniyle İstanbul’a taşınmak zorunda kaldı. Henüz altı yaşındayken dansa ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri aldı. 

 Eğitimini de bu üniversitede hem okuyup hem çalışarak tamamladı.Oyunculuğa Özlem Durak tarafından 2005 yılında davet edidi. Melis Birkan'ın o vakte kadar aklında oyunculuk yoktu. Lakin ısrar dayanamadı ve Kanaltürk’teki "Tarz-ı Hayat" adlı programı sunarak kameralara ısınma turu atmaya başladı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR