Söz dizisinde büyük şok Ateş Nazlı'yı vuruyor! Peki Nazlı ölecek mi

Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün 71. bölüm 1. fragmanı herkesi şaşırttı. Fragmanda Ateş'in Nazlı'ya silah doğrultmasıyla şoke olan izleyiciler duydukları silah sesiyle darmadağın oldular.

Söz dizisinde büyük şok Ateş Nazlı'yı vuruyor! Peki Nazlı ölecek mi
Yayın Tarihi: 22.02.2019 00:00:00

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik ve Burak Sevinç'in paylaştığı Söz'ün 71. bölüm 1. fragmanı soğuk duş etkisi yarattı. Peki Nazlı ölecek mi?

Geçtiğimiz haftalarda intikam arzusu yüzünden teröristlerin içine karışan Ateş, kimliğinin ortaya çıkmasıyla darmaduman oldu. Teröristlerin verdiği ilaçla kendini kaybeden Ateş, kim olduğunu bile unuttu. Öylece ortalarda dolaşan ve kimseyi hatırlamayan Ateş zaman zaman buhranlar yaşıyor.

Nazlı'nın tam da ona en çok ihtiyacı olduğu anda bu hale gelen Ateş, sevdiği kadını bile hatırlamıyor. Ateş'in bu haline çok üzülen Nazlı ise onun yanında olup ona destek olmak istiyor.



Söz 71. bölüm 1. fragmanında ise hafızasını kaybeden Ateş, Dragan’ın yanında teröristlerle birlikteydi. Dragan onu bu şekilde kendi arkadaşlarına karşı kullanmak istiyor. Ateş de, kendisini gören Nazlı’yı rehin alıyor. Peki Nazlı ölecek mi?

Ancak Söz 71. bölüm 1. fragmandaki bu sahnelerle şok olan izleyiciler, Nazlı için şimdiden endişelendi. Ateş'in onu hatırlamadığının farkında olan izleyenler Nazlı'nın hayatından endişe etmeye başladı. Peki Nazlı ölecek mi?




Söz 71. bölüm 1. fragmanda Nazlı'nın peşine düşen Tim ise Nazlı'ya silah doğrultanın Ateş olduğunu bilmiyor. Nazlı'ya silah doğrultanAteş'in tetiği çekip çekmeyeceği ise merak konusu olurken, fragmanın sonundaki silah sesi yürekleri ağza getirdi. Peki Nazlı ölecek mi?

Bu sorunun cevabını henüz bilmiyoruz ama herkes şimdiden Nazlı için endişeleniyor.

Söz 71. bölümüyle 25 Şubat Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak.

Videodan Söz 71. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Söz 71. bölüm 1. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR