Söz dizisi Oyuncusu Cengiz Sezici öldü mü? Hastalığı neydi ünlü oyuncu vefat etti mi?

Son dakika Star Tv'nin sevilen dizisi Söz'ün oyuncusu Cengiz Sezici öldü mü? Usta oyuncu Cengiz Sezici bu sabah hayata gözlerini yumdu. Son olarak Söz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cengiz Sezici hayatını kaybetti. Hayranları Cengiz Sezici'nin hastalığını, nereli olduğunu araştırmaya başladı.

Söz dizisi Oyuncusu Cengiz Sezici öldü mü? Hastalığı neydi ünlü oyuncu vefat etti mi?
Yayın Tarihi: 3.08.2019 12:57:00

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'de Sami karakteriyle izlediğimiz Cengiz Sezici hayatını kaybetti! Cengiz Sezici, 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü sabah saatlerinde hayatını kaybetti ve hayranlarını yasa boğdu. Cengiz Sezici'nin ölümü özellikle Söz izleyicisini üzdü. Cengiz Sezici'nin ölüm haberini alan Cengiz Sezici neden öldü? Hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Araştırmaya başladı.

1950 Adana doğumlu olan Cengiz Sezici, 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tiyatro sahnelerinden başlayan oyunculuk kariyerine birçok oyun, dizi ve film sığdıran usta oyuncu, son olarak Söz dizisinde Sami karakterine hayat veriyordu. 

Söz dizisi Sami Karakteri Cengiz Sezici Hayatını Kaybetti


Söz dizisinin Sami'si usta oyuncu Cengiz Sezici, 3 Ağustos Cumartesi günü hayatını kaybetti. 69 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu hayranlarını yasa boğdu. Söz izleyicisi de Sami karakterinin ölümüne çok üzüldü.

Cengiz Sezici neden öldü? Hastalığı Neydi?

3 Ağustos Cumartesi sabah saatlerinde hayatını kaybeden Cengiz Sezici'nin ölüm nedeni ve hastalığıyla ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Cengiz Sezici'nin ölümüyle ilgili bilgileri gelir gelmez sizlerle paylaşacağız.

Cengiz Sezici'ye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, geride kalanlara sabır dileriz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR