Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Peki Eren Vurdem kimdir?

Star TV'nin çok sevilen dizisi Söz 66. bölümüyle ekranlara geldi. Ateş'in durumu ise herkesi bir hayli korkuttu. Peki Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Eren Vurdem kimdir? İşte detaylar...

Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Peki Eren Vurdem kimdir?
Yayın Tarihi: 22.01.2019 12:27:00

Star TV'nin çok sevilen dizisi Söz dün akşam 66. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Eren Vurdem kimdir?

3 haftadır ekranlarda olmayan Söz yeni yıl nedeniyle sezon arası vermişti fakat Söz dün akşam ekranlara geri döndü. Ancak Söz 66. bölümde Ateş'in patlayan arabanın içinde olması herkesi korkuttu. Hatta timdekiler bile Ateş'in öldüğün sandı. Peki Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Eren Vurdem kimdir?

İster istemez herkes Ateş karakterine hayat veren Eren Vurdem'in akıbetini merak ediyor. Peki Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Eren Vurdem kimdir?



Söz 66. bölümde Tim, Ateş'in parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı hala Ateş'in ölmediğine inanıyordu. Bu inancı ve umudu bütün arkadaşlarına aşılamak istedi. Fakat yaşanacak gelişmeler hem Nazlı’nın, hem de Tim’in umudunu yitirmesine yol açtı. Peki Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Eren Vurdem kimdir?

Söz dizisinde Ateş'e ne olacağını henüz kimse bilmiyor. Hatta Söz 66. bölüm final sahnesinde Tim Ateş'i aramaya gitti. Hatta bir adam buldular. Peki o Ateş mi çıkacak? Söz dizisi Eren Vurdem diziden ayrıldı mı? Ateş gerçekten öldü mü? Eren Vurdem kimdir?




Peki Söz dizisinin Ateş'i Eren Vurdem kimdir?

1988 yılında Konya'da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol almıştır.

Oyunculuk kariyerinde asıl yükselişini ise Fox TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisi ile gerçekleştiren Vurdem, dizide Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber rol almıştır. Dizide "Çınar" karakterini canlandırmıştır.

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolünde Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Karabatak namıyla bilinen Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandırmaktadır.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR