Söz 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Şubat Star TV (Söz 70. bölüm ön izleme)

Söz 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 70. bölüm fragmanı çıktı mı? 18 Şubat Star TV ekranlarında yayınlanacak Söz 70. bölüm fragmanı neler olacak. Sizler için Söz 70. son bölüm fragmanı derledik.

Söz 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Şubat Star TV (Söz 70. bölüm ön izleme)
Yayın Tarihi: 11.02.2019 22:52:00

Söz 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran Söz 70. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Sizler için 18 Şubat pazartesi günü yayınlanacak Söz 70. bölümde neler olacak derledik. Söz 70. son bölüm fragmanı yaşanacakları sizin için hazırladık. İşte Söz 70. bölüm fragmanı yaşanacaklar.

Söz 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Söz 70. bölüm ön izleme)

Söz 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisi 70. bölüm fragmanı ön izleme çıkıyor. Her hafta pazartesi günü yayınlanan dizi yeni bölümü biter bitmez ön izleme videosu ekranlara geliyor. Sizler için Söz 70. bölüm ön izlemesini ekledik. İşte Söz 70. bölüm ön izleme yaşanacaklar. Söz 18 Şubat pazartesi tanıtımı.

Yavuz ve Dragan karşı karşıya

Söz 70. bölümde Yavuz ve Dragan karşı karşıya gelecek. İstanbul'a zorlu şartlar altında getirilmeye çalışan Dragan, Yavuz'la kavgası son bölüme damga vurdu. Dragan ve Yavuz birbirinden intikam almak için var gücüyle çalışıyor. Hem Söz 70. bölüm fragmanı bu sahnelere de yer verilecek. Söz 70. son bölüm tanıtımı büyük ses getirecek.


Ben bu kadından hiç hoşlanmadım Yavuz

Söz 70. bölüm fragmanında Linda ve Savcı Derya arası iyice açılacak. Özellikle Yavuz ve Derya baş başa kaldığında Derya içindekileri dökecek. Yavuz'a bana söylemek istediğin bir şey var mı gibi sorusuna Derya konuyu kapatmadığını ve bir şekilde açıldığını itiraf etti. Tam o anda Derya o büyülü sözleri söyledi "Ben bu kadından hiç hoşlanmadım Yavuz" diyerek yeni bölümde Yavuz ve iki kadın arasında çekişme ekrana getirilecek.

Eyfet gizli görevde

Söz 70. bölüm fragmanı Eyfet yine damga vuracak. Her hafta gizli görevde olan ikili bu hafta yine çok konuşuldu. Çok özel bir mekana giderek kendi tiplerini aynada kendileri görse inanamayacağı anlar yaşatıldı. Ekran başında Eyfet hayranları bu halleri görünce gülmekten karınları ağrıdı. Söz 70. bölümde sürekli gizli görevler gelmeye devam edecek. 

Söz 70. bölüm fragmanı 18 Şubat 2019 Star TV tanıtımı çıkar çıkmaz sizlerle. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR