Söz 70. bölüm Blutv yayınlandı izle Söz 18 Şubat son bölümü Blu tv neden yayınlanmadı

Söz 70. bölüm blutv yayınlandı mı? Söz son bölüm izle. Söz 70. bölüm blutv izle yayını sizlerle. 18 Şubat Söz yeni bölümü ekranlara geldi. Söz 70. son bölüm izle. Söz yeni bölüm izle bilgisi sizlerle. Söz 70. bölüm sadece blutv'de.

Söz 70. bölüm Blutv yayınlandı izle Söz 18 Şubat son bölümü Blu tv neden yayınlanmadı
Yayın Tarihi: 18.02.2019 22:57:00

Söz 70. bölüm blutv izle. Söz 70. bölüm sadece Blutv ekranlarında yayınlanacak. Ekranlara geldiği pazartesi akşamları merakla beklenen Söz 70. son bölüm izle. Söz 70. bölüm ister Star TV canlı yayını ister dizi biter bitmez Blutv adreslerinde izleyebilirsiniz. Tims yapımcılığında ekranlara gelen Söz 70. bölüm sadece Blutv ekranlarında olacak. Söz 70. son bölüm izle.

Söz 70. bölüm yayınlandı mı? Blutv izle

Söz 70. bölüm sadece Blutv ekranlarında yayınlanacak. Ekranlara geldiği dönemde en çok izlenen dizi olan Söz 70. bölüm Blutv de çıktı mı? Söz 70. bölüm izle. Star TV canlı yayınıyla Söz 70. bölümü izleyebilirsiniz. Söz 70. bölüm 18 Şubat 2019 tarihinde yayınlanan bölümü izlemek için internette bölüm aranıyor. Ancak Söz 18 Şubat 2019 tarihli bölümü sadece Blutv ekranlarında olacak.

Derya'dan beklenmedik tepki

Linda'nın çok zor durumda bıraktığı Yavuz, artık görevini bilen biri var. Derya artık Yavuz'un derin devlet için çalıştığını biliyor. İçerisinde oluşan ön yargıları nasıl yeneceğini bilemezken Linda'dan gelen bir hamle daha Yavuz'u mahvetmeye yeter. Ancak Yavuz'da Linda için bir hamle yapacaktır.

Melisa ve Keşanlı aşkı zorda


Ekranların en çok yakıştırılan çifti olan Keşanlı ve Melisa, Samet'e yapılan operason sonrası şok olurlar. Sami'yle ilgili bağlantılarda Seda'nın ifadesi büyük önem kazanmıştır. Ancak Seda öldürmeleri hiç de zor olmayacaktır. Söz 70. bölüm Melisa şarkıları yine ekrana kitleyecek gibi görünüyor.

Dragan ve Linda birleşir

Söz 70. bölümde beklenen olur. Linda ve Dragan artık birleşmiştir. Terör örgütlerini meştulaştırmak için var gücüyle çalışırlarken TİM'de bunlara cevabı gecikmeyecektir. Söz 70. bölüm izle Blutv yayınlanır yayınlanamz bu sahneelerde ses getirecektir.

Nazlı ve Ateş kavuşuyor

Söz 70. son bölümde Nazlı ve Karabatak artık kavuşacak. Onu yakalamak için türlü zorlukları atlatan Nazlı ve Karabatak kavuşma sahnesi ekrana kitleyecek.

Söz 70. bölüm canlı izle Star TV 18 Şubat yayınıyla izlenebilir. Ancak Söz 70. bölüm dizi biter bitmez Blutv ekranlarında yayınlanacak. Dizi star TV ekranlarında biter bitmez Söz 70. son bölüm blutv yayınlanacak.

Söz 70. bölümü henüz blutv yüklenmedi. Vatandaş bu olaya çok sinirlendi ve halen yeni bölümü bekliyorlar.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR