Söz 68. bölüm fragmanında büyük şok! Yeni bölümde biri ölüyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi Söz'ün 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Derya ile Erdem arasında seçim yapmak zorunda olan Yavuz, birini kurtardı, diğeri ise öldü. Peki kim öldü Derya mı Erdem mi? İşte detaylar...

Söz 68. bölüm fragmanında büyük şok! Yeni bölümde biri ölüyor
Yayın Tarihi: 29.01.2019 00:23:00

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Sarp Akkaya ve Deniz Baysal’ın paylaştığı Söz'ün 68. bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz bölümde Derya ile Erdem arasında seçim yapmak zorunda kalan Yavuz, Söz 68. bölüm fragmanında birini kurtardı. Peki kim öldü Derya mı Erdem mi?

Söz 68. bölüm fragmanında Yavuz'un, “Biliyordu öleceğini” sözleri oldukça dikkat çekerken izleyiciler kimin öldüğünü merak etmeye başladı.

Söz 68. bölüm fragmanının sonunda da Yavuz, “Sen bir başkaydın” cümlesini kurunca izleyenlerin aklına ister istemez "Derya mı öldü?" sorusu geldi.

Öte yandan Söz 68. bölüm fragmanında ortaya çıkan Ateş, farklı bir ruh halinde karşımıza çıkıyor.

Neler olacağını, Derya'nın mı Erdem'in mi öleceğini Söz 68. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...


Söz 68. bölümüyle 4 Şubat Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak...

Videodan Söz 68. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Söz 68. bölüm fragmanı:



Söz 67. bölümde neler yaşandı?

Yavuz, zor bir seçim yapmak zorundadır! Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya’yı alır.

Tim, Karabatak için geldiği hapishanede kendini başka bir çıkmazın içinde bulur. Çünkü Tim’in içeride olduğunu anlayan Dragan hapishaneye baskın yapar.

Derya’yı Tim’le birlikte hapishanede kıstıran Dragan, Orhan’ı ister. Yavuz, Derya’yı kurtarmak için yola çıkar ama Tim’in de hapishanede olduğundan haberi yoktur.

Yavuz, Kopuk ve Turan’ın yardımıyla Derya’yı almak için harekete geçer fakat Dragan’ın yaptığı hain planının ardından Erdem ve Derya arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir tarafta komutanı diğer tarafta sevdiği kadının hayatı söz konusudur.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR