Son Günlerde Rekor İndirim: O Markette Tuvalet Kağıdı 24 TL'ye Geriledi!

Son Günlerde Rekor İndirim: O Markette Tuvalet Kağıdı 24 TL'ye Geriledi!

Son Günlerde Rekor İndirim: O Markette Tuvalet Kağıdı 24 TL'ye Geriledi!
Yayın Tarihi: 19.05.2023 11:11:00

Türkiye'de enflasyonun ve hayat pahalılığının artmasıyla birlikte, market ürünlerinin fiyatları sürekli olarak yükseliyor. Ancak, bu durumun istisnaları da olabiliyor. Temel ihtiyaç ürünlerinden biri olan tuvalet kağıdı, son yıllarda sık sık zam alırken, bir market tarafından yapılan indirimle 24 TL'ye kadar geriledi. İşte detaylar...

O Markette Dev Tuvalet Kağıdı İndirimi!

Son günlerde sıkça gündeme gelen tuvalet kağıdı indirimleri devam ediyor. Enflasyonun yükselmesi ve hayat pahalılığıyla birlikte vatandaşların alım gücü düşüyor ve indirim fırsatlarını takip etmek zorunda kalıyor. Marketler de vatandaşların omuzlarındaki yükü hafifletmek için indirimler yapmaya devam ediyor.

Tuvalet kağıdı gibi temel bir ihtiyaç ürünü de sürekli olarak indirimlerle karşımıza çıkıyor. En çok zamlanan ürünler arasında yer alan tuvalet kağıdı, son yıllarda yapılan zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında geliyor ve marketler tarafından sık sık indirim listelerinde yer alıyor.

Maaşlar enflasyon karşısında erirken, vatandaşlar indirim fırsatlarını yakalamaya çalışıyor. Bu sefer ise indirimler vatandaşın ayağına geldi. Bir market tarafından tuvalet kağıdında büyük bir indirim yapıldı.


Tuvalet Kağıdı O Markette 24 TL!

2022 yılında ardı ardına yapılan zamlarla tepki çeken tuvalet kağıdı, son günlerde sık sık indirime uğruyor. İndirim listelerinde yer alan tuvalet kağıdı, son indirimle birlikte 24 TL'ye kadar geriledi. Migros tarafından yapılan indirim haberiyle birlikte vatandaşlar zincir marketin önünde kuyruk oluşturdu.

Tuvalet kağıdı raflarında yapılan indirim sonrasında stoklarda ciddi bir azalma yaşandı. Neredeyse yarı fiyatına düşen tuvalet kağıdı, indirim fırsatını takip eden vatandaşların dikkatini çekti.

Tuvalet Kağıdında Yarı Fiyatına Varan İndirim!

Migros market zincirlerinde yapılan tuvalet kağıdı indirimi büyük ilgi gördü. Ekonomik zorlukların yaşandığı dönemlerde vatandaşların yüzünü güldüren indirimler yapıldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR