Son dakika kampanyası, Bankamatik kartı olan vatandaşlara 27.000 TL ödeme yapılacak

Son dakika kampanyası, Bankamatik kartı olan vatandaşlara 27.000 TL ödeme yapılacak

Son dakika kampanyası, Bankamatik kartı olan vatandaşlara 27.000 TL ödeme yapılacak
Yayın Tarihi: 16.03.2023 13:20:00

27.000 TL ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan yeni Kredi ödemesinde nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakikada sonuç verecek olan bankaların listesi yayınlandı. bankamatik kartınızın olması durumunda Akbank ve Denizbank üzerinden sizler de işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirerek t.c kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulama sonrasında Kredi ödemesini hemen alabilir ve nakit kredinizi kendi hesabınıza yatırabilirsiniz.

Akbank ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar nakit ihtiyacı olması durumunda 36 ay vadeli bu kredileri alabilmeleri için özellikle bireysel müşteri olmaları durumunda Kredi başvurularını sadece kimlikleriyle birlikte yapabilmektedirler.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?


2023 yılında en çok kredi veren bankalar arasında gösterilen Akbank, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere şubelere gelmeden de işlem yapmaktadır. Akbank üzerinden düşük faizli kredi almak istiyorsanız Kredi puanınızın 1500 ve üzerinde olması istenmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşların Banka hesabı olması durumunda Akbank direkt uygulama şifresi alarak bu bankadan istedikleri zaman 7/24 kredi kullanabilir...

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

DenizBank bireysel kredi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin t.c kimlik numaraları üzerinden sorgulama yapılarak ön onay verilmesi halinde banka şubelerinden ve banka internet sitesi üzerinden kredi kullanmaları mümkün olmaktadır. DenizBank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak oturduğunuz yerden bu bankadan ne kadar onay aldığınızı hemen görebilirsiniz. DenizBank SMS ile cebimde Kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız kredim yazın boşluk bırakın t.c kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve aylık gelirinizi yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderin.





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR