Son dakika! İstanbul'da korkutan bir deprem daha oldu! Kaç şiddetindeydi

Son Dakika İstanbul'da deprem oldu. İstanbul'da 13:59 sularında deprem oldu. Çevre illerde de hissedilen deprem herkesi korkuttu. Peki İstanbul'da 26 Eylül perşembe günü meydana gelen depremin şiddeti kaç? herkes arıyor.

Son dakika! İstanbul'da korkutan bir deprem daha oldu! Kaç şiddetindeydi
Yayın Tarihi: 26.09.2019 14:02:00

Son Dakika İstanbul'da deprem oldu. İstanbul'da 13:59 sularında deprem oldu. Çevre illerde de hissedilen deprem herkesi korkuttu. Hal böyle olunca 26 Eylül perşembe günü İstanbul'da meydana gelen depremin şiddeti kaç? çok merak edildi. Depremi duyan herkes kendini dışarı attı.

İstanbul'da Deprem oldu

İstanbul'da 26 Eylül günü saat 13:59 sularında deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'ne göre İstanbul depremi şiddeti kaç? Geçtiğimiz günlerde de sallanan İstanbul'da bugün olan deprem vatandaşları korkuttu. Birçok ilde de hissedilen deprem Sakarya, Balıkesir gibi illerde de hissedildi.

İstanbul'da ve çevre illerde hissedilen depremin Avrupa Akdeniz Sismolojisi'ne göre şiddeti 5.9 olarak kaydedildi derinliği ise 12 km olarak tespit edildi. Kandilli'den yapılan açıklamada depremin şiddeti ilk olarak 5.7 olarak duyuruldu, daha sonra ise 6.0 olarak güncellendi. AFAD ise depremin şiddetini 5.8 olarak duyurdu.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR