Son dakika Dalaman orman yangını söndürülemiyor son durum nedir

Muğla Dalaman ilçesinde çıkan orman yangını halen söndürülemiyor! Muğla'nın Dalaman ilçesindeki ormanlık alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın söndürüldü mü son durum ne? Ne kadar alan yandı?

Son dakika Dalaman orman yangını söndürülemiyor son durum nedir
Yayın Tarihi: 10.07.2019 23:25:00

250 hektarlık alanda devam eden Dalaman orman yangını halen söndürülemedi! İtfaiye ekiplerinin canla başla müdahale ettiği orman yangını söndürülemiyor. Muğla'nın Dalaman ilçesindeki ormanlık alanda hem havadan hem de karadan müdahale sürüyor. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine karşın 250 hektarlık devasa alanda yangın sürüyor.

Dalaman, Karaağaç Mahalle Mezarlığı çevresindeki ormanlık alanda, belirlenemeyen bir sebepten başlayan orman yangını halen söndürülemedi. Öğleden sonra başlayan yangın gece saatlerinde de süreceğe benziyor. Yangına 20 kadar helikopter havadan, 77 arazöz ve 426 itfaiyeci ise karadan müdahaleyi sürdürüyor.

DALAMAN ORMAN YANGININDA SON DURUM NE? SÖNDÜRÜLECEK Mİ?

Hava kararana dek 20'ye yakın helikopterin havadan müdahale ettiği yangında gece saatlerinin gelmesiyle birlikte müdahale imkanı da kısıtlandı. Dalaman orman yangınına müdahale yarın sabah saatlerinde başlayacak. Gece soğutma için kısıtlı müdahaleler devam edecek. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR