Sokağın çocukları dizisi blutv ne zaman başlayacak sıfır bir Ekibinden yeni dizi

BluTv'de yayınlanan Sıfır Bir dizisi 6. sezon 6. bölümüyle final yaptı. Sıfır Bir yapımcıları yepyeni bir dizi olan Sokağın Çocukları dizisiyle BluTv'ye bir dizi daha kazandırıyor. Sokağın Çocukları dizisi ne zaman başlayacak, kimler oynayacak?

Sokağın çocukları dizisi blutv ne zaman başlayacak sıfır bir Ekibinden yeni dizi
Yayın Tarihi: 12.06.2019 23:29:00

BluTV platformunda yayınlanan Sıfır Bir dizisinin yapımcıları, yeni sezon öncesi BluTv'ye bir dizi daha kazandırıyor. BluTv platformunda yeni yayınlanacak dizi Sokağın Çocukları oldu. Sokağın Çocukları dizisi Sıfır Bir dizisinin yapımcıları tarafından yapılacak ve BluTV platformunda izleyicisiyle buluşacak. Dizi seveler şimdiden Sokağın Çocukları dizisi ne zaman başlayacak, dizide kimler oynayacak? Sorularını sormaya başladı.

12 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da 6. sezon 6. bölümüyle sezon finali yapan Sıfır Bir internet dizisi, büyük bir fenomen haline geldi. Dizi 6. sezon 6. bölümüyle BluTv'ye veda etti. Fenomen hale gelen Sıfır Bir dizisinin hayranları müjdeli bir haber beklerken, Sıfır Bir'in yapımcıları yeni dizi Sokağın Çocukları'nı duyurdu. Sokağın Çocukları dizisinin detaylarını sizler için araştırdık.

SOKAĞIN ÇOCUKLARI NEREDE YAYINLANACAK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?


Sıfır Bir'in yapımcıları tarafından hazırlanan Sokağın Çocukları diziside 01 gibi BluTv platformunda yayınlanacak. Sıfır Bir'in Savaş'ı Savaş Satış, instagram hesabından yaptığı paylaşımla Sokağın Çocukları dizisini duyurdu. 

Sıfır Bir'in bir diğer sevilen oyuncusu Onur Akbay'da Sokağın Çocukları dizisini sosyal medyada takibe aldı. 


Sıfır Bir dizisinin bitmesiyle birlikte Sıfır Bir oyuncuları Sokağın Çocukları dizisinde yer alacak. Sokağın Çocukları dizisinin oyuncu kadrosu ve ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı netlik kazandığında bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR