Siverek'te Katliam Görüntüleri! Siverek'te katil kim anlaşmazlık ne?

15 Haziran Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 4 kişi hayatını kaybetti! Katliamın yaşandığı Siverek'te maktüllerin bir yakını tarafından olaylar an ve an kaydedildi. Siverek'te ne oldu, ne anlaşmazlığı yüzünden çatışma çıktı?

Siverek'te Katliam Görüntüleri! Siverek'te katil kim anlaşmazlık ne?
Yayın Tarihi: 19.06.2019 12:41:00

15 Haziran 2019 tarihinde haber ajanslarının "Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çatışma çıktı" haberleri yayınlanmış ve vatandaşlar bu şekilde bilgilendirilmişti. 15 Haziran'da gerçekleşen Siverek'teki katliama ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı! Ölenlerin bir yakını tarafından kayda alınan görüntülerde ortada bir çatışma değil tek taraflı bir "katliam" olduğu görülüyor. 

6 kişinin öldürüldüğü Şanlıurfa Siverek'te olaya ilişkin yeni görüntüler soruşturmanın seyrini değiştirecek türden! Yekbun İzol isimli vatandaş tarafından kayda alınan görüntülerde, saldırganların AK Parti eski Milletvekili Zülfikar İzol'un yakın akrabaları olduğu iddia ediliyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama bekleniyor.

SİVEREK'TE NELER OLDU? 

15 Haziran günü yaşanan ve 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıda Şanlıurfa Siverek ayağa kalkmıştı. Olayı gerçekleştirenlerin kim olduğu merak ediliyordu. Son görüntülerin de ortaya çıkmasıyla bir vahşet ortaya çıkmış oldu! Haber ajanslarında "çatışma" olarak yer alan saldırının tek taraflı olduğu ve büyük bir vahşetin yaşandığı görülüyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR