Sinan Akçıl'dan eşinin bikinili fotoğrafına ilginç yorum

Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı'nın havuzda paylaştığı fotoğrafa ilginç bir yorum yaptı. Karısını çok kıskandığını her fırsatta dile getiren Akçıl, Kıratlı'nın paylaşımına ilginç bir yorum yaptı. İşte detaylar...

Sinan Akçıl'dan eşinin bikinili fotoğrafına ilginç yorum
Yayın Tarihi: 15.08.2019 10:51:00

Geçtiğimiz Ocak ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, Mart ayında sıkıntılı günler yaşamış ve evlerini ayrımışlardı. Ardından durumu toparlayan ünlü çift evliliklerini mutlu mesut sürdürüyor. 

Zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen ikili, keyifli günler geçiriyor. Ancak Burcu Kıratlı'nın yaptığı bikinili bir paylaşıma eşi Sinan Akçıl'dan ilginç bir yorum geldi.

Akçıl eşinin paylaşımına "Şimdi topluca bir maşallah diyoruz ve telefonlarımızı bir kenara bırakıyoruz. Su balesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı" şeklinde yorum yaptı.




Eşinin güzelliğine her zaman övgüler yağdıran ve kıskançlığını gizlemeyen Sinan Akçıl, fotoğrafa yaptığı yorumla bunu bir kez daha göstermiş oldu.

Akçıl, Burcu Kıratlı'nın Amsterdam'da kıyılan nikahları sırasında giydiği cesur gelinliği de "giyinmeyi unutmuşsun" diye eleştirmişti.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR