Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanmasına İzel'den yorum geldi: "Hiç yakışmadı Ferhat'a"

Nişantaşı'nda arkadaşıyla görüntülenen İzel, eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı'yla boşanmasına ilk kez yorum yaptı. İşte detaylar..

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanmasına İzel'den yorum geldi: "Hiç yakışmadı Ferhat'a"
Yayın Tarihi: 24.09.2019 10:01:00

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen ve muhabirlerin sorularına cevap veren İzel, eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı ile boşanmasına üzüldüğünü söyledi. Ardından Ferhat Göçer'in Anılcan Tanrıyar'ın düğününde sahnede yaptığı gafa da değinen İzel, Göçer'e kızgınlığını da gizlemedi. 

"BENİM TEPKİM DAHA FAZLA OLURDU"

“Boşanmalarına çok üzüldüm. Çok tatlılardı. Ama vardır bir bildikleri. Ferhat Göçer de çok ayıp etmiş. Benim tepkim daha fazla olurdu. Kız bir şey demeden gitmiş, ben masanın örtüsünü de alır giderdim herhalde. Hiç yakışmadı bence Ferhat’a.” diyen İzel Burcu Kıratlı'ya hak verdiğini de açıkladı.

Anılcan Tanrıyar'ın düğününde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, Kızım şarkısını söylemeden önce şarkının hikayesini anlatmak istediğini söyledi. Ancak Göçer bu anlarda Hadise'den bahsedince ortalık karışmış bu sözlere çok sinirlenen Burcu Kıratlı sahnenin önünde oturduğu masayı terk etmişti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR