Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı barıştı! Ayrılık 20 gün sürdü

Geçtiğimiz Aralık ayında Amsterdam'da sürpriz bir şekilde evlenen ardından fırtınalı bir ilişki yaşayan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 6 Eylül 2019'da anlaşmalı olarak boşanmıştı. Fakat çift ayrılığa 20 gün dayanabildi. İşte detaylar...

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı barıştı! Ayrılık 20 gün sürdü
Yayın Tarihi: 26.09.2019 11:42:00

Geçtiğimiz Aralık ayında Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliklerini bir türlü oturtamayınca sıkıntılar da giderek büyüdü. Aralarında sürekli bir kıskançlık krizi yaşanan ikili son olarak Anılcan Tanrıyar'ın düğününde Ferhat Göçer'in gafıyla gerilmiş sonrasında da ipleri koparmışlardı. Ancak geçtiğimiz gün Sinan Akçıl'ın yaptığı Milad paylaşımının ardından Burcu Kıratlı'nın çiçeklerle fotoğraf paylaşması barıştılar mı sorusunu gündeme getirmişti. Güzel haberi bugün Sinan Akçıl verdi.




AYRILIK 20 GÜN SÜRDÜ

Anlaşmalı olarak 6 Eylül 2019'da tek celsede boşanan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, ayrılığa daha fazla dayanamayınca ilişkilerine ikinci bir şans vermek istediler. Barıştıklarını bugün 2. Sayfa'ya açıklayan Akçıl "Bazı büyük sevdalar hiçbir sözle anlatılmaz... Ne desek az ne desem eksik kalır. Hayattaki en değerli varlık Burcu benim için. Sonuna kadar bu aşkın arkasındayım" dedi.

Zaten Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı geçtiğimiz günlerde, aynı anlarda yaptıkları paylaşımlarla kafaları karıştırmıştı. Sinan Akçıl sosyal medya hesabından 24.09.2019 Milad diye paylaşırken, Burcu Kıratlı da elinde çiçeklerle olan pozunu takipçileriyle paylaştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR