Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı aşkında sona gelindi! Boşanıyorlar

24 Aralık'ta Amsterdam'da sürpriz bir şekilde evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliklerinde yaşadıkları 2. krizi atlatamadı. Çift 6 Eylül cuma günü boşanıyor. İşte detaylar...

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı aşkında sona gelindi! Boşanıyorlar
Yayın Tarihi: 4.09.2019 09:46:00

24 Aralık 2018'de Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı daha ilk aylardan ayrılık haberleriyle gündeme geldiler. Her seferinde bu iddialara gülüp geçen Akçıl çifti geçtiğimiz aylarda Sinan Akçıl'ın verdiği röportajda eski aşkı Hadise'den bahsetmesi Burcu Kıratlı'yı kızdırmış ve ikili kısa bir ayrılık yaşamıştı.

Ardından evliliklerini kurtarmak için yeniden denemeye karar veren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı geçtiğimiz hafta bir kriz daha yaşadı. Anıl Tanrıyar'ın düğününde Ferhat Göçer'in Sinan Akçıl'la sahnedeyken Hadise ve İzel'den bahsetmesi Burcu Kıratlı'yı çıldırttı. Sonrasında bu krizi aşamayan çift boşanmaya karar verdi.



6 EYLÜL CUMA GÜNÜ BOŞANIYORLAR

Birlikte yaşadıkları evi eşyalarını toplayarak terk eden Burcu Kıratlı, annesinin Maslak'taki dairesine giderken, Sinan Akçıl ile yurt dışına gitti.


Anlaşmalı olarak boşanacak ikili 6 Eylül cuma günü evliliklerini bitiriyor.



EVLİLİĞİ BİTİREN KISKANÇLIK!

Birbirlerine karşı çok kıskanç oldukları söylenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, iddialara göre birbirlerini kısıtlıyorlarmış.

Adana'da çekilecek bir diziden gelen teklifi kabul eden Kıratlı'ya olumsuz yanıt veren Sinan Akçıl onun İstanbul'da bir projede yer almasını istemiş. Öte yandan ikilinin ayrı ayrı arkadaşlarıyla buluştuklarında birbirlerini görüntülü olarak araması güvenlerini iyice yerle bir etti.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR