Sigaraya 3 tl zam neden geldi? Parliament Marlboro Camel ne kadar

3 Ağustos itibariyle Sigara fiyatlarına 3 tl'ye varan yeni zamlar geldi. Peki sigaraya yeniden neden zam yapıldı? Art arda zamlanan sigara fiyatları vatandaşa pes dedirtti. Parliament Marlboro Camel fiyatları ne kadar oldu? 3 Ağustos güncel zamlı sigara fiyatları...

Sigaraya 3 tl zam neden geldi? Parliament Marlboro Camel ne kadar
Yayın Tarihi: 2.08.2019 23:19:00

3 Ağustos 2019 Cumartesi günü itibariyle, sigaraya yeniden zam geldi! Vatandaşlar, sigaraya peş peşe gelen zamların ardından yeniden zamlı sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kez paket başı 3 TL'ye varan zamlarla sigara paketlerinde fiyat yükseldi. Camel, Parliament, Marlboro, Winston, Muratti ve LM sigara fiyatları araştırılıyor.

3 Ağustos itibariyle, Kent ve Rothmans, Viceroy, Pall Mall, Tekel 2000, Tekel 2001, Samsun, Samsun 216 ve Maltepe marka sigaralara zamlar geldi. Yeni gelen zamlarla birlikte paket başı 3 TL'ye varan artış oldu. 

Camel Parliament Marlboro Winston Muratti Lm Sigara Fiyatları Zamlandı mı?


3 Ağustos 2019 itibariyle yeni gelen zamlar Kent, Rothman ve Viceroy gibi markalara geldi. Tekel'den Winston, Parliament, Marlboro ve Winston - MUratti gibi sigara paketlerine zam açıklaması gelmedi. Ancak bu sigaralara da kısa süre içinde yeniden zam yapılacağı düşünülüyor. 

3 Ağustos Zamlı Sigara Paket Fiyatları - Yeni Zamlarla Birlikte Güncel Sigara Fiyatları






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR