Şifresiz Trabzonspor Beşiktaş derbi izle Bein Sports Jest Yayın Justin TV TS BJK canlı maç izle

Şifresiz Trabzonspor Beşiktaş derbi izle. Trabzonspor Beşiktaş Bein sports maç izle. Trabzonspor Beşiktaş Bein Sports 1 maç yayını. Trabzonspor Beşiktaş jest yayın izle. Trabzonspor Beşiktaş justin tv maç izle. Süper Lig'de ilk hafta derbide Trabzonspor Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

Şifresiz Trabzonspor Beşiktaş derbi izle Bein Sports Jest Yayın Justin TV TS BJK canlı maç izle
Yayın Tarihi: 13.09.2020 19:56:29

Şifresiz Trabzonspor Beşiktaş derbi izle. Trabzonspor Beşiktaş Bein sports maç izle. Trabzonspor Beşiktaş Bein Sports 1 maç yayını. Trabzonspor Beşiktaş jest yayın izle. Trabzonspor Beşiktaş justin tv maç izle. Süper Lig'de ilk hafta derbide Trabzonspor Beşiktaş karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor Beşiktaş derbi izle! Bein Sports maç izle!

Trabzonspor Beşiktaş derbisi izle. Şifresiz Trabzonspor Beşiktaş maç izle. Trabzonspor Beşiktaş Bein Sports maç izle! Süper Lig'de günün maçında Trabzonspor Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Beşiktaş jest yayın izle. Trabzonspor Beşiktaş justin tv izle. Jestyayın Trabzonspor Beşiktaş maçı izle!

Trabzonspor Beşiktaş canlı izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor Taraftarium TS BJK canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig'de futbol heyecanı Trabzonspor - Beşiktaş derbisiyle sürüyor. 2019-2020 sezonunda Şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, yeni sezonda yeni hocası Newton ile şampiyonluk parolasıyla ilk maçına Beşiktaş karşısında çıkıyor! Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş da UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılım için PAOK'a elendikten sonra gözünü UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'e çevirdi. Trabzonspor - Beşiktaş derbisinde kazanan taraf yeni sezona iyi bir başlangıç yapmış hem de moral bulmuş olacak. Trabzonspor - Beşiktaş maçı CANLI!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kritik derbide karşı karşıya geliyor. Futbol severler de dev Trabzonspor - Beşiktaş derbisi öncesi heyecanla MAÇ YAYINI ve diğer detayları araştırmaya başladı. Trabzonspor ile Beşiktaş, yeni sezonun ilk haftasında kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da kayıpsız olarak 3 puanla kapattığı haftada Trabzonspor - Beşiktaş derbisinin önemi ve heyecanı daha da arttı. Gözler Trabzon'da! Trabzonspor - Beşiktaş derbisi canlı! 

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ CANLI MAÇ!


Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun açılış haftasında Trabzonspor - Beşiktaş derbisi bu akşam (13 Eylül Pazar) saat 20:00'da sahne alacak. Trabzonspor - Beşiktaş maçı Medical Park Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Dev derbiyi hakem Ali Şansalan ve yardımcıları yönetecek. Zorlu 90 dakikada Trabzonspor ve Beşiktaş'a başarılar dileriz.

SÖRLOTH TRABZONSPOR'DAN AYRILMAK İSTİYOR

Trabzonspor'un geçen sezon attığı gollerle yıldızlaşan Norveçli yıldızı Alexandr Sörloth takımdan ayrılmak istiyor! Ülkesinin Kuzey İrlanda ile oynayacağı maç için Norveç'e giden ve halen daha Trabzon'a geri dönüş yapmayan Alexandr Sörloth Trabzonspor'a veda etmeye hazırlanıyor. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Sörloth'tan haber alınamadığı ve oyuncu hakkında noter tespiti yapıldığı belirtilmişken, Başkan Ali Ağaoğlu, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı açıklamada Sörloth'un takımdan ayrılmak istediğini doğruladı. Ancak oyuncuya izin vermediklerini aktaran Ağaoğlu, Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini ve Leipzig ile Tottenham takımlarıyla görüşüleceğini belirtti. Sörloth ile ilgili hakların Crystal Palace ve Trabzonspor'da olduğunu belirten Ağaoğlu, Sörloth'un ayrılığı için de sinyali vermiş oldu.

SERGEN YALÇIN MAÇTA YOK

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, bu akşam Trabzonspor deplasmanında takımının başında olamayacak! Koronavirüs testi pozitif çıkan teknik adam, evinde karantinaya girerken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sergen Yalçın'ın yokluğunda Beşiktaş'ın başında yardımcı antrenör Murat Şahin olacak.

BEŞİKTAŞ'TA MONTERO'NUN LİSANSI ÇIKARILAMADI

Takımdan gönderilmek istenen Douglas ve Mirin'in ayrılığa yanaşmamasının ardından Beşiktaş'ta Atletico MAdrid'den transfer edilen stoper oyuncusu Montero'nun lisansı henüz çıkarılamadı. Yıldız oyuncu bu akşam Trabzonspor deplasmanında görev alamayacak. Kadroda yer açılması durumunda Montero'nun lisansı çıkarılabilecek. Ancak ilk olarak Douglas veya Mirin'in takımdan gönderilmesi bekleniyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR