Şifresiz Konyaspor Fenerbahçe maçını izle Bein Sports Donmadan Konya Fener canlı maç izle

Konyaspor Fenerbahçe maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Konyaspor Fenerbahçe maç izle! Konyaspor Fenerbahçe Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Konyaspor Fenerbahçe maç izle! Konyaspor Fenerbahçe canlı maç izle. Konyaspor Fenerbahçe Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Konyaspor Fenerbahçe Bein Spo

Şifresiz Konyaspor Fenerbahçe maçını izle Bein Sports Donmadan Konya Fener canlı maç izle
Yayın Tarihi: 14.03.2020 19:17:00

Konyaspor Fenerbahçe maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Konyaspor Fenerbahçe maç izle! Konyaspor Fenerbahçe Bein Sports 1 maç yayını. Şifresiz Konyaspor Fenerbahçe maç izle! Konyaspor Fenerbahçe canlı maç izle. Konyaspor Fenerbahçe Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Konyaspor Fenerbahçe Bein Sports 1 maç izle.

Konyaspor Fenerbahçe canlı maç izle!

Konyaspor Fenerbahçe maçını izle! 14 Mart 2020 cumartesi günü Konyaspor Fenerbahçe donmadan maç yayını. Kesintisiz Konyaspor Fenerbahçe maç izle! Konyaspor Fenerbahçe şifresiz maç yayını. Donmadan Konyaspor Fenerbahçe maçı izle! Konyaspor Fenerbahçe Bein Sports 1 maç izle! Konyaspor Fenerbahçe Canlı maç izle!

Konyaspor Fenerbahçe donmadan maç yayını!

Konyaspor Fenerbahçe maçı kesintisiz Bein sports 1 ekranlarında yayınlanıyor. Şifresiz Bein Sports 1 izle digitürk Play ekranlarında yayınlanıyor. Konyaspor Fenerbahçe şifresiz Digitürk Play adresinden hd olarak izleyebilirsiniz.

Bülent Korkmaz takımına güveniyor!


Düşmemek için oynayan Bülent Korkmaz, galip gelemediği için sürekli olarak motivisyon kaybı olsa da çok büyük Galatasaraylı olduğu için özel olarak Fenerbahçe maçına hazırladı. Maçların akıbeti ne olacağı bilinmezken seyircisiz olarak oynansa da ligler durdurulacak mı direk şampiyon mu belirlenecek yoksa düşme olmayacak mı gibi sorular netleşmezken Bülent Korkmaz önümüze bakarak kazanacağız yorumu beraberinde geldi.

Gözler Emre Belözoğlu'da!

Emre Belözoğlu kendini on bire koydu. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu takımı maça hazırlayıp sakatlıklar nedeniyle sahada yerini aldı. Emre Belözoğlu orta alanda Mehmet Ekici ve Zajc gibi yıldızlarla yanyana oynayacak. Stoper sorunu çeken Fenerbahçe'de Jailsyon ve Gustavo yer alacağı için Emre orta sahada yerini aldı.

Garry Rodrigues dönüyor!

Fenerbahçe tam takım ligi oynamadan sezon bitti. Max Kruse nasıl yoksa ve çok büyük bir üzüntü olsa da Rodrigues dönmesi taraftarı mutlu etti. Garry Rodrigues 3 haftadır galibiyet gelemeyen Fenerbahçe o olmadan kazanamıyor. Rodrigues zor maçta kadroda yerini aldı. Max Kruse yerine Miha Zajc yer alırken Rodrigues tüm sorumluluğu alacka.

Deniz Türüç yine yok!

Fenerbahçe Deniz Türüç şoku yaşanıyor. Deniz türüç 8 eksiğin direk on bir oyuncusu olduğu haftada forma giyemezken ne zaman forma giyeceğim diye olay çıktı. Ömer Faruk Beyaz gibi 17 yaşında yıldız ve Mevlüt Erdinç Ferdi Kadıoğlu yedek kalırken stoper Simon Falette niye alındı diye akşama kadar soru sorulacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR