Şifresiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle derbi Bein Sports Ligtv GS FB jestyayın selcuksports maç izle

Şifresiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray Fenerbahçe Bein sports maç izle. Galatasaray Fenerbahçe ligtv izle. Kesintisiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray Fenerbahçe ligtv izle! GS FB canlı maç yayını izle. Galatasaray Fenerbahçe izle!

Şifresiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle derbi Bein Sports Ligtv GS FB jestyayın selcuksports maç izle
Yayın Tarihi: 27.09.2020 18:32:00

Şifresiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray Fenerbahçe Bein sports maç izle. Galatasaray Fenerbahçe ligtv izle. Kesintisiz Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray Fenerbahçe ligtv izle! GS FB canlı maç yayını izle. Galatasaray Fenerbahçe izle!

Galatasaray Fenerbahçe maçı izle Bein Sports maç izle!

Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray Fenerbahçe canlı izle. Galatasaray Fenerbahçe Bein sports maç izle. Galatasaray Fenerbahçe canlı maç yayını. 27 Eylül pazar akşamı dünya derbisi Galatasaray Fenerbahçe başlıyor. Galatasaray Fenerbahçe jestyayın izle. Galatasaray Fenerbahçe selcuksports izle! Galatasaray Fenerbahçe canlı maç izle!

Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle Bein Sports Jestyayın Netspor GS FB maçı izle

Süper Lig'in merakla beklenen derbisi Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesinde futbolseverler maça ilişkin araştırmalara başladı. İki ezeli rakip ligin 3.haftası içerisinde Galatasaray'ın evinde, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geliyorlar. Derbi hazırlıkları bütün hızıyla sürerken maçın saati ve yayın kanalı gibi ayrıntılar taraftarlar tarafından heyecanla araştırılmaya başlandı. Galatasaray - Fenerbahçe CANLI Derbi detayları haberimizde sizlerle...

Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesinde iki takım taraftarlarının meraklı bekleyişi sürüyor! Dev derbi için geri sayım başlamış durumda. Sarı Kırmızı takımın kendi sahasında oynanacak olan dev derbide iki ezeli rakip de galip gelebilmek için bütün imkanlarını ortaya koyacak. Falcao'lu Galatasaray, Samatta'lı Fenerbahçe'ye karşı! Galatasaray Fenerbahçe dev derbisi için heyecan dorukta ve geri sayım başladı! Galatasaray - Fenerbahçe CANLI DERBİ...

DEV DERBİ İÇİN GERİ SAYIM

Süper Lig'in 3.haftasında Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Fenerbahçe takımı dev derbi öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Maç beIN Sports 1 kanalı üzerinden canlı bir şekilde yayınlanacak. Derbi öncesi futbolseverler nefeslerini tuttu ve heyecanla derbi için geri sayıma başladı. İki ekibin de 3 puan için mücadele edeceği zorlu mücadele dakikalar sonra başlıyor.


Süper Lig'in 3.haftasında Sarı kırmızılı ekip ve sarı lacivertli ekip TT Arena sahasında karşı karşıya gelecek. 27 Eylül Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak olan derbi maçı beIN Sports 1 kanalı üzerinden canlı bir şekilde futbolseverlerle paylaşılacak.

FENER'DEN SON TRANSFERLER

Fenerbahçe Kulübü, Fraport TAV Antalyaspor'dan transfer ettiğini duyurduğu Nazım Sangare ile 4 yıllık bir sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe takımından yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor'dan transfer etmiş olduğumuz milli futbolcu Nazım Sangare, kendisini renklerimize 4 seneliğine bağlayan sözleşmeyi imzalamış bulunmaktadır. Futbolcumuz Nazım Sangare'ye camizamıza hoş geldin diyerek; çubuklu formamızla şampiyonluklar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan son olarak Aston Villa takımından Tanzanyalı forvet oyuncusu Mbwana Samatta'yı bonservisiyle birlikte zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralayan Fenerbahçe, oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi. Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferinin ardından 6 milyon + 750 bin euro bonservis bedeliyle kadroya katılan golcü oyuncu bu akşam Galatasaray derbisinde, teknik direktör Erol Bulut'un şans vermesi halinde oynayabilecek.

DİAGNE Mİ FALCAO MU?

Galatasaray'da çözümü beklenen zor soruya teknik direktör Fatih Terim cevap verecek. Terim'in Fenerbahçe derbisinde Falcao'ya şans vermesi, Diagne'yi ise yedek oturtması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın daha önce kendisine sorulan bir soruda fizik gücü yerine geldiğinde Falcao - Diagne ikilisini birlikte oynatmak ve 4-4-2 dizilişine geçmek istediği şeklinde cevabı da gündem olmuştu. Diagne'nin bu akşam Fener karşısında yedek başlaması ve duruma göre Falcao ile birlikte yahut Falcao yerine oyuna dahil olması bekleniyor.

SARACCHİ YOK

Galatasaray'da Saracchi sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisini kaçıracak. Son oynanan Hajduk Split maçında da forma şansı giyemeyen sol bek oyuncusunun yerine bu akşam Martin Linnes yahut Emre Taşdemir'in forma giymesi bekleniyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR