Şifresiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor FB Karagumruk canlı maç izle

Şifresiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle. Fenerbahçe Karagümrük Bein sports 1 maç izle! kesintisiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle! Fenerbahçe Karagümrük jestyayın izle. Fenerbahçe Karagümrük netspor maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Karagümrük maçı izle! Fenerbahçe Karagümrük donmadan maç izle.

Şifresiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle Bein Sports 1 Jestyayın Netspor FB Karagumruk canlı maç izle
Yayın Tarihi: 3.10.2020 18:35:00

Şifresiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle. Fenerbahçe Karagümrük Bein sports 1 maç izle! kesintisiz Fenerbahçe Karagümrük maç izle! Fenerbahçe Karagümrük jestyayın izle. Fenerbahçe Karagümrük netspor maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Karagümrük maçı izle! Fenerbahçe Karagümrük donmadan maç izle.

Fenerbahçe Karagümrük maçı izle Bein Sports 1!

Şifresiz  Fenerbahçe Karagümrük canlı maç izle. Donmadan Fenerbahçe Karagümrük maçı izle! Süper Lig'de günün maçında Fenerbahçe Karagümrük karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Karagümrük maç izle! Fenerbahçe Karagümrük jestyayın izle. Jest yayın Fenerbahçe Karagümrük maç izle!

Fenerbahçe Karagümrük canlı izle Bein Sports 1 Şifresiz FB Karagumruk jestyayın justin tv maç izle

Süper Lig'de heyecan Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçıyla devam ediyor. 4. haftada Trabzonspor'un beraberlik almasının ardından gözler Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçına çevrildi. Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, ilk 3 haftada 1 galibiyet 2 de beraberlik alan Fenerbahçe deplasmanına konuk oluyor. Maçın başlamasına artık saniyeler kaldı ve heyecan dorukta! Fenerbahçe - Karagümrük CANLI MAÇ!



Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper lig'de sezonun 4. haftasında kozlarını paylaşıyor. İlk 3 haftada mağlup olmayan iki ekibin zorlu mücadelesi saniyeler içinde başlayacak. Fenerbahçe mi yoksa Fatih Karagümrük mü? Sahadan kim galip ayrılacak? Erol Bulut'lu Fenerbahçe, Atılay Canel yönetimindeki Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Karagümrük şuanda ilk 3 hafta sonunda topladığı 7 puanla averaj farkıyla birlikte 1. sırada bulunuyor. 5 puanlı Fenerbahçe ise 9. sırada yer alıyor. Şampiyonluk için erken haftalar olsa da havaya girmek adına iki ekipte kazanmak zorunda! Fenerbahçe - Fatih Karagümrük CANLI MAÇ detayları haberimizde...

FENERBAHÇE - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI


Fenerbahçe - Fatih Karagümrük 4. hafta maçı bu akşam (3 Ekim Cumartesi) saat 19:00'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak zorlu mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Hakem Uğurlu'nun yardımcılıklarını ise, Kerem Ersoy, Süleyman Özay ve Onur Özütoprak yapacaklar. Fenerbahçe - Karagümrük maçı beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, 4. haftada Fenerbahçe Karagümrük mücadelesini yayıncı kuruluş, Bein Sports ekranlarından naklen seyredebilecekler.

REKABETTE 9. RANDEVU



İki ekip bu akşam tarihlerinde 9. kez kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe ile Karagümrük arasında oynanan önceki 8 mücadelede 5 kez Fenerbahçe 1 kez de Fatih Karagümrük galip geldi, 2 mücadele ise berabere bitti. Bu maçlarda Fenerbahçe 12 gol atarken, Fatih Karagümrük 8 golle cevap verdi.

Fenerbahçe, daha önce Fatih Karagümrük'le oynadığı ve ev sahibi olduğu 4 maçta 3 kez galip gelirken 1 kez de mağlup oldu. Bu akşam Fenerbahçe ev sahipliğinde iki ekip 5. kez karşılaşacak. Fenerbahçe, evinde oynadığı maçlarda 5 gol attı ve 3 gol yedi. 

İki ekip arasındaki en gollü mücadele, 1959-1960 sezonunda Fatih Karagümrük ev sahipliğinde oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan mücadelede toplam 6 golle yaşanmıştı.

FENER, SÜPER LİG'İN YENİLERİNE KAYBETMİYOR



Fenerbahçe, Süper Lig'e yeni yükselen takımlara karşı oynadığı son 11 maçta da yenilgi yüz görmedi. Süper Lig'e yeni sezonda yükselen ligin yeni ekipleriyle oynadığı 11 müsabakadan 6 galibiyet 5beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'nin bu türden takımlarla oynadığı son 3 mücadelesi ise beraberlikle sonuçlandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR