Şifresiz Başakşehir Trabzonspor canlı izle Bein Sports Donmadan Trabzon Basaksehir canlı maç izle linki

Trabzonspor Başakşehir maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Trabzonspor Başakşehir maç izle! Trabzonspor Başakşehir Bein Sports 2 maç yayını. Şifresiz Trabzonspor Başakşehir maç izle! Trabzonspor Başakşehir canlı maç izle. Trabzonspor Başakşehir Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Trabzonspor Başak

Şifresiz Başakşehir Trabzonspor canlı izle Bein Sports Donmadan Trabzon Basaksehir canlı maç izle linki
Yayın Tarihi: 15.03.2020 15:13:00

Trabzonspor Başakşehir maçını izle. Süper Lig'de günün maçında Trabzonspor Başakşehir maç izle! Trabzonspor Başakşehir Bein Sports 2 maç yayını. Şifresiz Trabzonspor Başakşehir maç izle! Trabzonspor Başakşehir canlı maç izle. Trabzonspor Başakşehir Süper Lig'de günün maçı başlıyor. Trabzonspor Başakşehir Bein Sports 2 maç izle.

Trabzonspor Başakşehir canlı maç izle!

Trabzonspor Başakşehir maçını izle! 15 Mart 2020 pazar günü Trabzonspor Başakşehir donmadan maç yayını. Kesintisiz Trabzonspor Başakşehir maç izle! Trabzonspor Başakşehir şifresiz maç yayını. Donmadan Trabzonspor Başakşehir maçı izle! Trabzonspor Başakşehir Bein Sports 2 maç izle! Trabzonspor Başakşehir Canlı maç izle!

Trabzonspor Başakşehir donmadan maç yayını!

Trabzonspor Başakşehir maçı kesintisiz Bein sports 2 ekranlarında yayınlanıyor. Şifresiz Bein Sports 12 izle digitürk Play ekranlarında yayınlanıyor. Trabzonspor Başakşehir şifresiz Digitürk Play adresinden hd olarak izleyebilirsiniz.

Hüseyin hocadan sürprizler!


Trabzonspor'da büyük sürprizler var. Guilherme cezası nedeniyle forma giyemeyeceği maçta kötü futbol faturası kesildi. Badou Ndiaye ve John Obi Mikel formayı kaybetti. Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür dönmesiyle Ekuban'ın formuyla iki isim Ndiaye ve Mikel'den formayı kapmayı başardılar. Ayrıca Guilherme yerine Abdülkadir Parmak sahada yerini aldı.

Abdülkadir Parmak sürprizi!

Trabzonspor'da son maçta 3 değişiklik birden gidilse de büyük sürpriz hem Ndiaye hem Mikel'den formayı kapan isim oldu. Yıldız oyuncu Abdülkadir Parmak iki rakibinden formayı kaptı ve sahada yerini aldı. Sosa ile yan yana oynayacak olan Parmak, performansı çok merak ediliyor.

Crivelli yerine Demba Ba!

Çift Forvete çok alışan Demba Ba, Crivelli yerine tek forvet olarak sahaya çıkacak. Eljero Elia'dan formayı Fredrik Guldbaradsen alırken Visca, Gulbrandsen ve Demba Ba hücumda oynayacak. Orta alanda Aleksic ileriye destek verirken Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci yer alıyor.

Mehmet Topal formaya hasret!

Başakşehir'de bir forma hasreti de Mehmet Topal'dan. Gökhan İnler, Berkay Özcan ve Azubuike gibi orta alanda Mahmut ve İrfan formayı kimseye vermemesinden dolayı Mehmet Topal formasına hasret kaldı. Topal zorlu Trabzonspor maçında da yedekler arasında.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR