Sıfır Bir Sinema Filmi Ne Zaman vizyona girecek yayınlanacak? Cio Cihangir Ceyhan Filmde Yer alacak mı açıkladı?

BluTV'de final yapan ve izleyiciye veda eden Sıfır Bir dizisi, beyaz perdeye uyarlanıp sinema filmi ile izleyici karşısına çıkacak. Sıfır Bir sinema filminin çekimleri ne zaman başlayacak, film ne zaman yayınlanacak? Cio Cihangir Ceyhan filmde yer alacak mı?Kendisi açıkladı!

Sıfır Bir Sinema Filmi Ne Zaman vizyona girecek yayınlanacak? Cio Cihangir Ceyhan Filmde Yer alacak mı açıkladı?
Yayın Tarihi: 30.06.2019 17:52:00

BluTV ekranlarında yayınlanan sevilen Adana dizisi Sıfır Bir, geçtiğimiz günlerde yaptığı sezon finali ile bitmişti. Sıfır Bir 6. sezonuyla ekranlara veda ederek izleyicilere bir müjdeli haber gelmiş ve Sıfır Bir'in sinema filminin çıkacağı duyurulmuştu.

Şimdi izleyiciler Sıfır Bir sinema filmini ve oyuncularını araştırıyor. Savaş Satış, Özgür, Cio ve diğerleri Sıfır Bir sinema filminde yer alacak mı? Sıfır Bir dizisinin hayranları Sıfır Bir sinema filminin detaylarını öğrenmek için araştırmalara başladı.

SIFIR BİR 6. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sıfır Bir sezon finalinde Gökhan ve Savaş ölüm-kalım düellosunda karşı karşıya geldi. Gökhan, adamlarına ya Savaş'ı öldüreceğiz ya da kaçıp gideceğiz, ölüp biteceğiz diyor. Finalde herkes ölüyor ve Savaş'la Gökhan'da ölüyor, dizi bitiyor.


Sıfır Bİr Sinema filmi için geri sayıma geçildi. Sıfır Bir sinema filminin 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosu da merak ediliyordu. Özellikle Savaş Satış'la kavga ettiği için diziden ayrıldığı iddia edilen Cihangir Ceyhan'ın, Sıfır Bİr sinema filminde yer alıp almayacağı merak ediliyordu.

SIFIR BİR SİNEMA FİLMİ CİO CİHANGİR CEYHAN OLACAK MI?

Onedio'nun Soru-Cevap etkinliğine katılan Cihangir Ceyhan, kendisi hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Bu sorulardan biri de Sıfır Bir sinema filminde oynayacak mısın? Oldu. Cihangir Ceyhan, Sıfır Bir sinema filminde rol almayacağını açıkladı! 

Sıfır Bir Cio'suz sinema filmi, hayal kırıklığı yaratsa da yine de merakla bekleniyor. Sıfır Bir'in sinema filmine dair yeni detayları sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR