Sıfır Bir Neden final yapıyor Neden bitiyor İşte 6. Bölüm fragmanı

BluTV platformunun sevilen dizisi Sıfır Bir final yapıyor. Sıfır Bir 6. Sezon 6. bölümüyle final kararı aldı. Peki Sıfır Bir dizisi neden final yapıyor, neden bitiyor? Sıfır Bir final bölümünde Savaş ölecek mi? Sıfır Bir 6. Bölüm fragmanı sizlerle...

Sıfır Bir Neden final yapıyor Neden bitiyor İşte 6. Bölüm fragmanı
Yayın Tarihi: 10.06.2019 22:10:00

BluTv platformunda yayınlanan sevilen dizi Sıfır Bir, 6. sezon 6. bölümüyle final yapıyor. Sıfır Bir dizisinin tutkunları Sıfır Bir dizisi neden final yapıyor, neden bitti? Sıfır Bir final bölümünde Savaş ölecek mi? Sıfır Bir erkenden neden bitiyor? Sorularını sormaya başladı.

Sıfır Bir dizisi 6. sezon 6. bölümüyle 12 Haziran Çarşamba günü sadece BluTV'den yayınlanacak. Milyonlarca izlenen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezon 6. bölümüyle sezon finali yapıyor. Dizinin 7. sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz bilinmiyor. Adana'nın puslu ve suç dolu mahallelerinin hikayelerinin konu alındığı Sıfır Bir dizisinin sezon finali merakla bekleniyor.

SIFIR BİR 6. SEZON 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




SIFIR BİR 6. SEZON 6. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Sıfır Bir 6. Sezon 6. bölümünde çatışmanın ardından Savaş da Gökhan da birbirlerini arıyor! Anafor'un da hayatını kaybetmesinin ardından Berto intikam yemini etti ve kendi başına iş yapmaya kalkıştı. Kendisini büyük bir tehlikenin içine atan Berto kurtulabilecek mi? Gökhan, ya var ya yok diyerek Savaşlar'ın üzerine gidiyor! 

Sıfır Bir'de artık sona çok yaklaşıldı! BluTv'de milyonlarca izlenen Sıfır Bir dizisi bu hafta 12 Haziran Çarşamba günü 6. sezon 6. bölümüyle final yapıyor. Sıfır Bir 6. sezon 6. bölümü sadece BluTV'den 12 Haziran Çarşamba günü saat 19.01'de izlenebilecek. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR