Show TV'nin merakla beklenen dizisi Nöbet'in yayın günü belli oldu

Pana Film'in yeni dizisi Nöbet'in yayın günü belli oldu. Gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle çok merak edilen Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı başlıyor. İşte detayları...

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Nöbet'in yayın günü belli oldu
Yayın Tarihi: 20.02.2019 18:36:00

Necati Şaşmaz’ın patronu olduğu Pana Film’in yeni projesi Nöbet dizisinin yayın günü belli oldu. Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı başlıyor. 

Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisinin yönetmen koltuğunda, Necati Şaşmaz ve Gökhan Erkut oturacak. Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı başlıyor. 

Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt, Gökhan Gencebay, Kürşat Alnıaçık ve İpek Karapınar'ın paylaştığı Nöbet dizisinin yayın günü belli oldu. Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı başlıyor. 

Dev prodüksiyonu ve güçlü senaryosuyla şimdiden adından söz ettiren Nöbet dizisi için pazar akşamı seçildi. Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı başlıyor. 




Yayınlanan tüm tanıtımlarıyla oldukça dikkat çeken Nöbet dizisi gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle çok merak ediliyor. Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı başlıyor. 

Pazar akşamı reyting yarışına dahil olan Nöbet dizisi, Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma, Savaşçı gibi iddialı yapımlar haricinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ve Survivor Türkiye Yunanistan gibi sevilen show programlarıyla rekabet edecek.

Nöbet 1. bölümüyle 3 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Show TV ekranlarında olacak...

İşte Nöbet 1. Bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR