Show TV Kuaförüm Sensin kim elendi? 10 Bin TL kimin oldu? 6 Eylül

Show ekranlarının sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de 21. hafta da sona erdi. Tüm tartışmaları saç ve makyajlarıyla bir haftanın daha bittiği Kuaförüm Sensin kim elendi? 6 Eylül büyük ödülü hangi ekip aldı? Kuaförüm Sensin 105. yeni bölümde neler oldu? her yerde aranıyor. İşte detaylar...

Show TV Kuaförüm Sensin kim elendi? 10 Bin TL kimin oldu? 6 Eylül
Yayın Tarihi: 6.09.2019 12:09:00

Sunuculuğu Gözde Kansu'nun üstlendiği Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha bitmesiyle final günü geldi çattı. Her cuma günü boya konseptinin yapıldığı yarışmada final anlarında en yüksek puanı alan ekip 10 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. En düşük puanı alan kuaför ve makyöz ise yarışmaya veda ediyor. Peki Kuaförüm Sensin kim elendi? 6 Eylül büyük ödülü hangi ekip aldı? Kuaförüm Sensin 21. hafta nasıl geçti? Kuaförüm Sensin 105. yeni bölümde neler oldu? Hadi gelin birlikte bakalım...



Her cuma günü konuk bir jüri üyesinin katıldığı yarışmaya 6 Eylül cuma günü sevilen oyuncu Başak Daşman katılacak. Eğlenceli tavırları ve tatlı yorumlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Daşman, zorlu bir jüri üyesi olacak. Gelelim Kuaförüm Sensin'de bu hafta neler oldu? sorusuna...



Kuaförüm Sensin'de geçen hafta Mustafa ve Tuna elenmişti. Onların yerine ise Adem ve Songül programa dahil oldu. Oldukça iddialı olmalarına rağmen yaptıkları işlerle bunu gösteremeyen ikili genel anlamda gün sonuncusu oldular. 

Pazartesi günü doğum öncesi fotoğraf çekimi konseptine uygun saç ve makyaj yapan yarışmacılardan 20 puan alan Sıla ve Mira gün birincisi oldu. 14 puan alan Berk ve Merve ile Hayat ve Özlem 3. olurken, Adem ve Songül 8 puan alarak son sırada yer aldı.

Haftanın 2. gününde ise kır düğünü ve ona uygun makyaj konseptiyle 18 puan alan Hayat ve Özlem gün birincisi oldu.




Çarşamba günü de payetli abiyeye uygun saç ve makyaj konseptiyle ekranlara gelen yarışmada birinci 19 puanla Sıla ve Mira oldu.

Dünde saç kesimi ve cut crease makyaj konsepti yapılan programda en yüksek puanı alan ekip 20 puanla Sıla ve Mira oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ? 6 EYLÜL

Final gününden önce de puan tablosu şöyle oldu: Adem ve Songül 40 puan alarak son sırada yer alırken, 56 Hayat ve Özlem 2. oldu. Berk ve Merve ise 62 puanla 3. sırada yer alıyor. Sıla ve Mira ise 74 puan alarak birinci durumda.



KUAFÖRÜM SENSİN 10 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM ALDI? 

Oldukça gergin geçen bir haftanın ardından cuma yani final gününde saç kesimi ve makjajı konsept olarak belirlendi. 105. bölümde Adem ve Berk arasında saç muayene tartışması yaşandı. Öte yandan Merve ve Songül arasında makyaj tartışmasının büyümesi de tansiyonu arttırdı. Peki Kuaförüm Sensin hangi kuaför ve makyöz elendi? Bu hafta 10 Bin TL kimin oldu? 

6 Eylül cuma günü Songül ve Adem yarışmaya veda etti. Kuaförüm Sensin 6 Eylül haftanın birincisi ise ​88 puanla Sıla ve Mira oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR