SGK, SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisine müjdeli açıklama! 12 bin TL’lik maaşa ek ödeme başladı

Akşam saatlerinde gelen bu Müjde emekliyi sevinçten havalara uçuracak. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 12.000 TL'lik ek ödeme başladı. 3 gün içinde hesaplara yatıyor.

SGK, SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisine müjdeli açıklama! 12 bin TL’lik maaşa ek ödeme başladı
Yayın Tarihi: 18.08.2023 17:15:00

Emekli vatandaşlar son dönemlerde ek gelir kapılarını tek tek çalmaya devam ediyor. Temmuz ayında yapılan maaş zamları nedeniyle bir hayli kırgın ve üzgün olan emekliler için kolları sıvayan bankalar oldu. Emekliye özel fırsatlar sunan bankalar ağustos ayı sonuna kadar yapılacak olan ek ödeme miktarlarını tek tek açıkladı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi istisnasız tüm emeklilere bankalardan özel fırsatlar var. Hemen başvuru yapan emekliler en az 12.000 TL'lik ek ödeme desteğini 3 gün içinde alacak. Şartlar ve detaylar açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bankalar harekete geçti. Emekliye ek ödeme fırsatları peş peşe duyurulmaya başlandı. Temmuz zammı sonrası birçok Bankadan da önemli bir adım geldi. Tüm emeklilere yönelik yepyeni bir kampanya başlarken en az 12.000 TL'lik ek ödeme emekli ile sevinçten havalara uçuracak. Milyonlarca emeklilik için yapılan son dakika açıklaması ile başvurular başladı. Bugün başvurusunu yapan emekliler hemen 3 gün içinde ödeme alabilecek. Üstelik istisna yok tüm emekliler ödemeden faydalanabilecek. İşte emekliye 12.000 TL Ek ödeme detayları…


TÜRKİYE İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİYE BÜYÜK FIRSAT

Emekli maaşlarına yapılan zamlarla birlikte bankaların sunduğu promosyon ödemelerinde de artışlar yaşanmaya devam ediyor. Son dönemlerde emeklilere büyük kampanya fırsatları ile destek veren Türkiye İş Bankası da temmuz zammı sonrası harekete geçti. İş Bankası'nın emekli promosyon ücretlerine önemli bir güncelleme yapıldı. Maaş aralığına göre emekliye verilen promosyon miktarı artık 12.000 TL'ye kadar yükseliyor.


BUGÜN BAŞVURU YAPANA 3 GÜN İÇİNDE ÖDEME

Emekliye yönelik tüm kolaylaştırmaları sağlayan İş Bankası başvuru ve ödeme işlemlerini de hızlı bir şekilde tamamlıyor. Türkiye İş Bankası'ndan yapılan duyuruya göre emekliler artık banka şubelerine gitmeden doğrudan dijital kanallar aracılığıyla başvurularını yapabiliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaşa anında başvuru ve hızlı ödeme şansı sağlanıyor. Bu ödemeden faydalanmak için emeklilerden istenen tek koşul ücret 3 yıllığına maaşınızı taşımak.


3 YILLIĞINA İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ OLAN ALIYOR

Emekleyen yüksek promosyon fırsatlarını sunan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası sadece 3 yıllığına maaşınızı taşıyarak banka müşterisi olmanız durumunda tam 12.000 TL'yi anında ödüyor. Herhangi bir ek koşul olmadan ya da ek Prosedür istenmeden doğrudan promosyon ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatıyor. Üstelik eski ya da yeni emekli olmanızda fark etmez. Sadece emekli maaşı alıyor olmak ve bu maaşı da İş Bankası'na taşımak promosyon imkanından faydalanmak için yeterli.

Türkiye İş Bankası'nın promosyon kampanyası ağustos ayı sonuna kadar geçerli olacak. Faydalanmak isteyen emeklilerin en geç 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR