Şeyma Subaşı'ndan Velayet açıklaması Acun Ilıcalı bey

Şeyma Subaşı Melisa Ilıcalı'nın velayet açıklaması sosyal medyayı salladı. Herkesin merak ettiği Şeyma Subaşı'ndan velayet neden alındı açıklaması beklerken, Şeyma Subaşı yaptığı açıklamada Acun Ilıcalı Bey damga vurdu.

Şeyma Subaşı'ndan Velayet açıklaması Acun Ilıcalı bey
Yayın Tarihi: 7.02.2019 13:02:00

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanması sonrası velayet sonuçlandı. Şeyma Subaşı'ndan Melisa alınıp babasına verildi. Ancak Acun Ilıcalı'ya velayetin neden verildiği merak edilirken, Şeyma Subaşı'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte Subaşı'nın konuyla ilgili açıklamas.

Acun Ilıcalı Bey

Konuyla ilgili açıklama yapan Subaşı "Sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa'yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte benimle yaşamaya, babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıklı görüşmeye devam edecek.

Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz.


Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim." açıklaması yaptı.

Velayet neden Acun Ilıcalı'ya verildi?



Sosyal medya, velayetin neden Acun Ilıcalı'ya verildiğini merak ediyor. Ancak konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR