Şeyma Subaşı yeni kitabı Sadece Şeyma sayfalarını paylaştı!

Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı yeni kitabı Sadece Şeyma'nın sayfalarını takipçileriyle paylaştı. Şeyma Subaşı'nın merakla beklenen kitabı Sadece Şeyma sayfaları sosyal medyayı salladı!

Şeyma Subaşı yeni kitabı Sadece Şeyma sayfalarını paylaştı!
Yayın Tarihi: 22.06.2019 17:33:00

TV8'in sahibi ve medya patronu Acun Ilıcalı ile gündem olan evlilikleri geçtiğimiz aylarda sona eren ve boşanmadan sonra da gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, uzun süredir üzerinde durduğu "Sadece Şeyma" isimli kitabını çıkarttı. Takipçileri tarafından merakla beklenen Sadece Şeyma isimli kitabının bazı sayfalarını yine sosyal medya üzerinden paylaşan Şeyma Subaşı gündem olmayı başardı!

Şeyma Subaşı'nın kendi kitabı Sadece Şeyma'yı okurken çektiği pozlar sosyal medya, Twitter ve Instagram platformlarında gündem oldu! Satışa çıkarılan Sadece Şeyma kitabının içeriği binlerce okur tarafından merak ediliyordu. 

ŞEYMA SUBAŞI KİTABININ SAYFALARINI PAYLAŞTI...


Şeyma Subaşı instagram hesabından olay paylaşımlarına devam ediyor. Yeni piyasaya sürülen kitabı "Sadece Şeyma"nın bazı sayfalarını takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına da " Sadece Şeyma'dan bazı sayfalar.. Hayatımdan çıkardığım derslerden ikincisi; Kendinizi sevin hem de ço , tüm yanlışlıklarınızı bağışlayıp kendinize sıkıca sarılın. Şeyma Subayı olmamı sağlayan herkese selam olsun..." notunu düşen Şeyma Subaşı kısa sürede gündem oldu! 



Şeyma Subaşı'nın kitabının sayfalarını çekerek yaptığı paylaşımlar kısa sürede gündeme oturdu! Şeyma Subaşı'nın yeni satışa çıkan "Sadece Şeyma" ile ilgili hem olumlu hemde olumsuz binlerce yorum yapıldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR