Şeyma Subaşı Sadece Şeyma kitabından Ne kadar kazandı? 700 bin doğru mu

Şeyma Subaşı'nın yeni çıkardığı Sadece Şeyma kitabı ne kadar satıldı? Şeyma Subaşı kitaptan ne kadar kazandı? Şeyma Subaşı'nın yeni kitabı Sadece Şeyma satışa sunulduğu andan itibaren büyük ilgi görüyor. Şeyma Subaşı kitaptan ne kadar kazandı 700 bin TL kazandığı doğru mu?

Şeyma Subaşı Sadece Şeyma kitabından Ne kadar kazandı? 700 bin doğru mu
Yayın Tarihi: 6.07.2019 15:45:00

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın satışa çıkardığı "Sadece Şeyma" kitabı kaç adet satıldı? Şeyma Subaşı'nın yeni kitabı Sadece Şeyma'nın satış adeti ve Şeyma Subaşı'nın elde ettiği kazanç merak ediliyor. Binlerce kişi Şeyma Subaşı'nın kitabından ne kadar gelir elde ettiğini merak ediyor.

İddialara göre Şeyma Subaşı'nın kısa bir süre önce satışa sunduğu ve raflardaki yerini alan "Sadece Şeyma" kitabı 40 bin adet sattı! Kısa sürede büyük bir satış sayısına ulaşan Sadece Şeyma kitabından, Şeyma Subaşı'nın 700 bin TL gelir elde ettiği de söylentiler arasında. Ancak böyle bir durumun olmadığı da iddia ediliyor. 


SADECE ŞEYMA KİTABI 40 BİN Mİ SATILDI?

Sadece Şeyma kitabını kısa süre içinde satışa sunan Şeyma Subaşı'nın yeni bir kitap çıkarıp çıkarmayacağı da merak konusu olurken Sadece Şeyma kitabının satış adedi de merak ediliyor. Sadece Şeyma kitabının 40 bin adet satıldığı iddia edilse de bu rakamın dağıtım adedi olduğu ve Sadece Şeyma kitabının yalnız 5 ila 6 bin adet satıldığı ifade ediliyor. 

Şeyma Subaşı'nın kitaptan ne kadar gelir elde ettiği bilinmiyor ancak 700 bin TL'lik bir kazanç şuanda elde edilmiş değil.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR