Şeyma Subaşı büyük şok! Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi

Şeyma Subaşı'na büyük şok. Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi. Mahkemeden sabah saatlerinde gelen kararla Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi. Şeyma Subaşı şok oldu.

Şeyma Subaşı büyük şok! Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi
Yayın Tarihi: 7.02.2019 10:51:00

Şeyma Subaşı büyük şok. Melisa Ilıcalı'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yı aldattı mı yorumları tekrar ortaya çıkacak. Daha önce bir kez daha boşanan ACun Ilıcalı, çocukların velayetini annesine bırakmıştı. Ancak bu sefer Şeyma Subaşı'ya velayet verilmedi. Mahkeme Melisa Ilıcalı'nın velayetini Acun Ilıcalı'ya verdi.

Şeyma Subaşı ne yaptı?

Bütün bu gelişmeler sonrası gözler Şeyma Subaşı çevrildi. Mahkemeden neden boşanıldığına dair bir açıklama gelmezken, bu karar sonrası Şeyma Subaşı büyük bir suç işlediği nedeniyle velayetin annesine verilmediği düşünüldü.  Şeyma Subaşı’na büyük şok! Acun Ilıcalı, Melisa’nın velayetinin kendisine verilmesi için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme Melisa’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya verdi.


Acun Ilıcalı kincidir

Acun Ilıcalı'nın sevdi mi çok sevdiği ancak kinci bir insan olduğu biliniyor. Bundan sonra Ilıcalı, sadece mahkemin söylediği zamanlarda Melisa Ilıcalı'yı görebilecek. Acun belkide daha ağır yaptırımlar isteyip ayda bir görmesini de sağlayabilir.

Ancak bu olay sonrası tarafların ne  yapacağı konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR