Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Sevgililer Günü için çok özel bir menü hazırladı.
Lacivert’in romantik atmosferi ve lezzetli yemeklerinin yanı sıra gece boyunca performans sergileyecek olan
caz triosu bu özel güne ayrı bir renk katacak.
Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan
Lacivert’in, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı özel menü, bu romantik geceye farklı bir tat katıyor.
Lacivert Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı menünün başlangıcında
“Fincanda safranlı kırlangıç balığı çorbası” ve
“Kinoa yatağında deniz ürünleri kulesi” bulunuyor. Hemen ardından servis edilen yabani mantarlar ile hazırlanmış
“Risotto” lezzetiyle dikkat çekerken
“Nar taneli karsambaç” damaklarda farklı bir hoşluk bırakıyor.
Ana yemek olarak porçini mantar ve sote beybi sebzeler eşliğinde sunulan
“Izgara Bonfile” ve kabuklu deniz ürünleri, rezene ve enginar yahni ile lezzetlendiren
“Tavada Pişirilmiş Levrek” iki farklı alternatif olarak lezzet severlere sunuluyor. Bu romantik geceyi tadıyla unutulmaz kılacak olan lezzet ise
“Ballı, Bademli, Krokanlı Aşk Pastası” oluyor.
Yemek boyunca caz triosunun melodileriyle romantik anlara ev sahipliği yapacak olan Lacivert, kaliteli hizmet anlayışı, hafızalarda yer eden lezzetleriyle Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftleri bekliyor.
Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.