Sevgili Geçmiş dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! Kadro şampiyonlar ligi gibi

Yeni sezonun en merak edilen dizilerinden biri olan Sevgili Geçmiş dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan diziye 3 yeni oyuncu daha dahil oldu. Peki Sevgili Geçmiş dizisine katılan yeni oyuncular kimler? İşte detaylar...

Sevgili Geçmiş dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! Kadro şampiyonlar ligi gibi
Yayın Tarihi: 22.08.2019 09:23:00

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Sevgili Geçmiş dizisi yeni sezonun en merak edilen dizilerinden biri. Star TV ekranlarında yayınlanacak dizinin hazırlıkları devam ederken, cast çalışmaları da hala sürüyor. Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturacağı dizinin kadrosuna 3 yeni oyuncu daha katıldı. Hal böyle olunca Sevgili Geçmiş dizisine katılan yeni oyuncular kimler? Kadrosunda kimler var? çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.



SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİNE 3 YENİ OYUNCU

Başrollerini Emre Kınay ve Ece Uslu'nun paylaştığı diziye son olarak Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci katılmıştı. Erginci dizide İpek karakterine hayat verecek. 


Kadrosunun iyice genişlediği diziye son olarak Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk dahil oldu. Bomba gibi kadrosuyla iddiasını şimdiden kanıtlayan Sevgili Geçmiş yeni sezonda Star TV'de fırtınalar estirecek gibi görünüyor. 



KADRO ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ

Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk'ün Sevgili Geçmiş'e katıldığını öğrenen izleyiciler ise kadrodaki isimlerle çok heyecanlandı. Sosyal medyada diziye yorum yağdıran dizi severler "Dizinin kadrosu ateş ediyor!", "Kadro şampiyonlar ligi gibi" şeklinde yorumlar yaparak heyecanlarını dile getiriyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR