Sevgili Geçmiş dizisinden ilk görüntü geldi! Kadro alev alev

Star TV'nin yeni sezonda izleyicileriyle buluşacağı yeni dizisi Sevgili Geçmiş'in MIPCOM'a özel afişi yayınlandı. Tüm karakterlerin ilk kez görücüye çıktığı afiş sosyal medyada olay yarattı. İşte detaylar...

Sevgili Geçmiş dizisinden ilk görüntü geldi! Kadro alev alev
Yayın Tarihi: 24.09.2019 14:59:00

Yeni sezonun en merak edilen dizilerinden biri olan Sevgili Geçmiş'in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin MIPCOM'a özel afişi yayınlandı. Tüm kadronun bir arada göründüğü ilk afiş sosyal medyada olay yaratırken, Sevgili Geçmiş ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak? her yerde aranmaya başladı. 

Senaryosunu Funda Alp'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut'un oturacağı dizinin çekimleri İzmir'de devam ediyor. Kadrosunda Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı Sevgili Geçmiş dizisi daha yayın hayatına başlamamasına rağmen 14 - 17 Ekim 2019 tarihlerinde Cannes'da düzenlenecek, MİPCOM fuarında yerini alacak. 

Bu nedenle MİPCOM için özel bir afiş hazırlanan Sevgili Geçmiş şimdiden sosyal medyada olay oldu. Afişteki kadroyu gören izleyiciler dizi için şimdiden heyecanlanırken, "Kadro efsane!", "Afiş ateş ediyor!" gibi yorumlar da bomba etkisi yarattı.

İşte Sevgili Geçmiş dizisinin MİPCOM özel afişi:




SEVGİLİ GEÇMİŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Birbirinden haberdar olmayan 3 kardeşin çarpıcı hikayesini anlatacak olan Sevgili Geçmiş dizisinde üç kadının gerçeklere giden yolda karşılarına çıkan zorluklar ekranlara taşınacak.

Henüz hazırlıkları devam eden dizinin yayın günü ve tarihi ise netleşmedi. Ancak tahminlerimize göre Benim Tatlı yalanım'ın gününü değiştiren Star TV iddialı dizisi Sevgili Geçmiş'i perşembe akşamına koyabilir. 

Sevgili Geçmiş yakında Star TV'de...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR