Sevdim Seni Bir Kere dizisi oyuncuları kimler? Sevdim Seni Bir Kere dizisinin konusu ne

Star TV'nin yeni günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere bugün başlıyor. Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği dört genç etrafında şekillenen Sevdim Seni Bir Kere dizisinin konusu ne? Sevdim Seni Bir Kere dizisi oyuncuları kimler? her yerde aranıyor. İşte yeni günlük dizinin detayları...

Sevdim Seni Bir Kere dizisi oyuncuları kimler? Sevdim Seni Bir Kere dizisinin konusu ne
Yayın Tarihi: 9.09.2019 12:23:00

Star TV ekranlarında bugün başlayacak olan günlük dizi Sevdim Seni Bir Kere heyecan dolu hikayesiyle izleyenleri ekran başına kitleyecek. Hal böyle olunca Sevdim Seni Bir Kere dizisinin konusu ne? Sevdim Seni Bir Kere oyuncuları kimler? çok merak ediliyor. Biz de sizler için yeni günlük diziyle ilgili tüm detayları araştırdık bulduk.

SEVDİM SENİ BİR KERE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanacak dizinin kadrosunda Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı gibi oyuncular yer alacak.




SEVDİM SENİ BİR KERE DİZİSİNİN KONUSU

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği Sevdim Seni Bir Kere dizisinde, İzmir'den Ankara'ya üniversite okumaya gelen Aslım, daha ilk günden asi ve öfkeli bir genç olan Ozan ile takışır. Bu nefretin zamanla aşka dönüşmesiyle Ozan ve Aslım için fırtınalı bir aşk başlar. Ancak bu aşk ikilinin ailesi arasında geçmişte kapanan defterleri de açar. 

Hırs, kibir, maddi imkansızlıklar arasındaki farklar, geçmişten gelen sırlar hem iki gencin hem de ailelerin hayatlarını darma duman edecek. Böylece ne gençlerin hayatı ne de ailelerinin hayatı eskisi gibi olmayacak.

Sevdim Seni Bir Kere hafta içi her gün 17:00'de Star TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR