Sevdim Seni Bir Kere dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncuları ve konusu

Son yıllarda günlük dizilere rağbet artarken, herkes bu pastadan yararlanmak istiyor. Haliyle yapımcılar da kanalların bu ihtiyacını çözmek için günlük dizi hazırlıklarına girişiyor. Bunlardan biri de Focus Film'in hazırladığı Sevdim Seni Bir Kere dizisi oldu. Detaylar haberimizde...

Sevdim Seni Bir Kere dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncuları ve konusu
Yayın Tarihi: 10.08.2019 12:02:00

Birkaç yıldır oldukça popüler olan ve yayınlandığı kanalların yüzünü güldüren günlük dizi furyası 2019-2020 sezonunda da devam edecek. Hali hazırda Kanal 7'nin Hint dizileri dışında Yemin, Kanal D'de ise Yaralı Kuşlar izleyicileriyle buluşuyor. Bunlara bir yenisini daha eklemek isteyen Focus Film ise yeni günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere için düğmeye bastı.

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden  Sevdim Seni Bir Kere dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak çok merak edildi. Biz de haberimizin içeriğinde tüm bu soruları ve dizinin tüm detaylarını sizler için derledik.



Daha önce Unutma Beni, Beni Affet, Aşkların En Güzeli, Deniz Yıldızı gibi fenomen günlük dizilere imza atan Focus Film'in yapımını üstlendiği Sevdim Seni Bir Kere dizisinin senaristi ve yönetmeni henüz belli olmadı.

Cast çalışmaları tamamlanmak üzere olan dizinin kadrosunda şu an için; Berk Bakioğlu, Pervin Balcı, Şifanur Gül, Yağmur Çokgenç, Çağdaş Serter, Sevgi Temel, Eneshan Nalbant, Şirin Çetinel ve Önder Atakanlı yer alıyor. 


Hazırlıkları devam eden günlük dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Büyük bir ihtimalle hafta içi her gün 15:30 gibi ekranlara gelecek olan Sevdim Seni Bir Kere istenilen kitleyi yakalayabilecek mi göreceğiz...



SEVDİM SENİ BİR KERE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz senaryo çalışmaları bile başlamayan dizinin ne zaman başlayacağı net değil. Ancak aldığımız duyumlara göre eğer yetişirse dizi Ekim ayında Star ekranlarında olacak. Hazırlıklar uzarsa da dizi Ocak 2020 gibi izleyici karşısına çıkacak.

Tabi dürüst olmamız günlük dizi gerek senaryo gerek çekim açısından oldukça zahmetli bu nedenle dizinin Ocak gibi başlaması daha mümkün görünüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR