Sev Yeter dizisi neden bitiyor final mi yapıyor? Sev Yeter dizisi final bölümü ne zaman?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizileri arasında yer alan Sev Yeter final mi yapıyor? Sev Yeter dizisi neden bitiyor? Dizi severler Sev Yeter dizisinin final bölümünü araştırmaya başladı. Sev Yeter final bölümü ne zaman yayınlanacak neden bitiyor? Sizler için hazırladık...

Sev Yeter dizisi neden bitiyor final mi yapıyor? Sev Yeter dizisi final bölümü ne zaman?
Yayın Tarihi: 8.07.2019 10:42:00

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sev Yeter dizisi final yapıyor! Kanal 7 yönetimi, Ah Kalbim dizisinin ardından Sev Yeter dizisinin de final yapmasına karar verdi! Sev Yeter dizisinin final yapacağı tarih ve neden bittiği gibi detaylar da belli oldu. 

Hindistan'da Ye Hai Mohabbatein ismiyle yayınlanan Hint dizisi Sev Yeter, 8 Temmuz Pazartesi günü 273. bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin, senaryosunun etkileyici olamaması ve reytinglerde gereken başarıyı gösterememesi nedeniyle final yapacağı öğrenildi. Sık sık eleştiri alan Sev Yeter dizisine, Kanal 7 yönetimi tarafından son veriliyor.

SEV YETER NEDEN BİTİYOR? SEV YETER FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi Sev Yeter için final kararı alınmasında en etkili şey Senaryo oldu. Reytinglerde başarı elde edemeyen Sev Yeter dizisinin senaryosunun sürekli kendini tekrar etmesi ve seyircide beklediği karşılığı bulamaması adeta sonu oldu. 


Hafta içi her gün saat 21.00 da yayınlanmaya başlayan ancak daha sonra düşük reyting gerekçesiyle saat 22.50'ye kaydırılan Sev Yeter dizisi artık tamamen bitecek.

Sev Yeter dizisinin final bölümü 24 Temmuz 2019 günü 285. bölüm olacak. Sev Yeter 285. bölümü de yayınlandıktan sonra artık dizi Kanal 7'de izleyicisiyle buluşamayacak. Sev Yeter dizisinin izleyicilerini üzen haber kesin olarak verildi. 

SEV YETER DİZİSİ BİTTİKTEN SONRA YERİNE GELECEK DİZİ

Kanal 7 yönetimi, Hint dizileriyle yaz sezonuna damga vurmayı başarıyor. Tatlı Bela, Sev Yeter, Ah Kalbim ve İkimizin Yerine dizileri dikkat çekmeyi başarıyor. Sev Yeter dizisinin sona ermesinden sonra yerine yeni bir Hint dizisinin gelebileceği konuşuluyor. Bu konuda da kısa sürede içinde gelişmelerin olması ve Sev Yeter'in yerini başka bir Hint dizisinin alması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR