Sev Yeter 271. bölüm özeti izle - Sev Yeter 4 Temmuz Perşembe 271. Bölümde Neler Olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sev Yeter 271. bölümüyle ekranlarda olacak. Sev Yeter 271. bölüm özeti de yayınlandı. Sev Yeter 4 Temmuz Perşembe 271. bölümde neler olacak? Dizi severler Sev Yeter 271. bölümü araştırmaya başladı. Sizler için hazırladık...

Sev Yeter 271. bölüm özeti izle - Sev Yeter 4 Temmuz Perşembe 271. Bölümde Neler Olacak?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 22:23:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sev Yeter, hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Kanal 7'nin sevilen dizisi, 271. bölümüyle 4 Temmuz Perşembe akşamı da izleyicisiyle buluşacak. Sev Yeter izleyicisi, 271. bölümde neler olacak bu sorusun yanıtını araştırıyor. 

Sev Yeter dizisinin son bölümünde neler oldu? Evde herkes İshita'nın suçlu olduğuna inanır. Raman da İshita'nın üstüne gider. Romi ise İshita'dan yana olur. İshita'nın evi terk etmesinin ardından izleyiciler İshita geri dönecek mi? Bu sorunun yanıtını araştırıyor.

SEV YETER 271. BÖLÜM ÖZETİ İZLE 




Sev Yeter’de bu akşam İshita Raman’ın hakaretlerine dayanamaz ve evi terk etme kararı alır. Ruhi, Romi, Pihu ve Bay Bhala’yla birlikte evden ayrılan İshita geri dönecek mi?

İshita Ruhi’nin masum olduğunu ispatlar ve onu hapisten çıkarır. İshita Raman ve Santoshi’nin hakaretlerine daha fazla dayanamaz. Evliliğini bitirip Bhala ailesinin evini terk etme kararı alan İshita karşısında Madhavi’yi bulur. Madhavi kızına evliliğini bitirmemesi gerektiğini söyler. Fakat İshita sürekli aşağılandığını ve Raman tarafından hakarete uğradığını anlatır. Romi ile Bay Bhala da İshita’nın arkasında olduklarını ve onunla gideceklerini belirtir. Raman İshita’nın eve dönmesini sağlayabilecek mi?

SEV YETER 271. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

4 Temmuz Perşembe günü Sev Yeter 271. bölümü yayınlanacak. Sev Yeter 271. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümün özetini yukarıdan izleyebilirsiniz. Sev Yeter 271. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR