Sev Yeter 267. bölüm Özeti izle - Sev Yeter 28 Haziran Cuma yeni bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sev Yeter'de 267. Bölüm heyecanı yaşanıyor. Sev Yeter 267. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı. Sev Yeter 267. bölümde neler olacak? Sev Yeter 28 Haziran Cuma 267. bölüm detaylarını sizler için hazırladık...

Sev Yeter 267. bölüm Özeti izle - Sev Yeter 28 Haziran Cuma yeni bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 27.06.2019 14:25:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sev Yeter'de 267. bölüm 28 Haziran Cuma günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden Sev Yeter 267. bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Sev Yeter 267. bölüm fragmanı da yayınlandı. Buna göre Sev Yeter 267. bölümde neler olacak, Sev Yeter 267. bölümüne dair detayları hazırladık.

İşita, Süheyl'i takip ediyor ve bu takip sonucunda önemli bilgilere ulaşıyor. Süheyl'in hapishanenin içerisinde görüştüğü kişiyle neler konuştuğunu anlamaya çalışan İşita, Süheyl'in kiminle görüştüğünü öğrenince şoka uğruyor.  İşita, Suhail'i takip ederken polisi oyalamak için ayağının burkulduğu numarasını sergiliyor.

SEV YETER 267. BÖLÜM ÖZETİ İZLE - SEV YETER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
 


Sev Yeter dizisinin 267. bölümü heyecanı yaşanıyor! 267. bölümde İşita, ailesini ve çocuklarını korumak için dua edecek. Pihu, törende aniden yere düşüyor ve rahatsızlık geçiriyor. İşita ve Raman anında Pihu'nun yanında bitiyorlar ve Pihu'yu yerden kaldırıyorlar. Suheyl ve Ruhi de törende yerlerini almış durumdalar. Suheyl, kendi karakterini ve kimliğini gizlemeyi bu törende de etrafa gülücük saçarak ve kendini kibar göstererek sürdürüyor. İşita, Suheyli takip ediyor. İşita, Suheyli'n ne yapmak istediğini sonunda öğrenir! 

SEV YETER 267. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?



Kanal 7'nin sevilen dizisi Sev Yeter 267. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizi severler Sev Yeter 267. bölüm fragmanını araştırıyorlar ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR