Sergio Ramos geldi! Erden Timur nihayet açıkladı!

Duyurulur! Sergio Ramos Galatasaray'da!

Sergio Ramos geldi! Erden Timur nihayet açıkladı!
Yayın Tarihi: 25.08.2023 13:11:00

Galatasaray'ın heyecanla beklediği Sergio Ramos transferinde son dakika haberi geldi. Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bomba gibi bir giriş yapan Galatasaray bu sene transfere doymuyor. 

Galatasaray'ın transferde haber beklediği Sergio Ramos için her gün flaş gelişmeler yaşanıyor. Icardi sonrası gözünü Ramos'a diken Galatasray'da sevindiren gelişmeler yaşandı. Son olarak Galatasaray, kadrosuna Hakim Ziyech'i katmıştı.


Galatasaray, kadrosuna yıldızları katmaya devam ediyor. Uzun süredir Sergio Ramos'u kovalayan sarı kırmızlılar mutlu sona geldi. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği ve teklif yaptığı Sergio Ramos dün arka arkaya sarı-kırmızılı kulübün gönderilerini beğendi. Ramos'un bu beğenileri geliyor olarak yorumlandı.

Galatasaray'ın Ramos'a teklifini sunduğu ve bu hafta kesin bir cevap beklediği öğrenildi. İspanyol oyuncunun Galatasaray'dan gelen teklife ikna olduğu kulislerde konuşuluyor.

Sarı-kırmızılı takım, 37 yaşındaki futbolcuya 1+1, 6 milyon euro yıllık ücret ile birlikte bireysel ve takım bonusları teklif etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR