Serdar Ortaç'ın kara günü! Chloe Loughnan evleniyor

Serfar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan tek taşını dosta düşmana sergiledi.

Serdar Ortaç'ın kara günü! Chloe Loughnan evleniyor
Yayın Tarihi: 28.08.2023 11:15:00

Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturup, 2019'da tek celsede boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, mimar sevgilisi Fergus Hennessy ile evleniyor. Önceki gece Bebek'te arkadaşlarıyla eğlenen Chloe Loughnan, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince tek taşını göstererek poz verdi.

Serdar Ortaç'ın nafaka nedeniyle mahkemelik olduğu eski eşi Chloe Loughnan, önceki gün Bebek'teydi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi için "Hayatımı mahvetti" açıklamasıyla gündem olan Ortaç'a, eski eşinden tek taş yüzüklü gönderme geldi.


2014 yılında Serdar Ortaç ile evlenen 2019 yılında ise boşanan Chloe Loughnan, tek taşını gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç kendisinden boşanan eski eşi Chloe Loughnan hakkında hayatımı mahvetti, paranız varken iki göğüsü olana eğilmeyin siz erkeksiniz al bak ne yaptı hayatımı mahvetti diyerek suçlamıştı.

Kız arkadaşlarıyla birlikte gece gezmesine çıkan Chloe Loughnan, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince tek taşını göstererek eski eşine gönderme yaptı. Mimar sevgilisi Fergus Hennessy ile evlilik hazırlığında olan manken, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince tek taşını gösterdi.

Serdar Ortaç'tan aldığı 700 bin TL nafakanın ödemediği gerekçesiyle ünlü şarkıcının evine haciz gönderen Loughnan, çocukluk arkadaşıyla evleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR