Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'dan kötü haber! Büyük aşk bitti

Uzun bir süredir zaman zaman boşanacakları konuşulan ünlü çift Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'ın iddialara göre büyük aşkı bitti. Detaylar haberimizin devamında...

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'dan kötü haber! Büyük aşk bitti
Yayın Tarihi: 7.08.2019 12:47:00

Ünlüler dünyasının çapkın isimlerinden biri olarak anılırken hayatının aşkını bulup 2014 yılında nikah masasına oturan Serdar Ortaç güzel model Chloe Loughnan ile dünya evine girmişti. Aşklarıyla herkesi imrendiren çift, yaklaşık bir yıldır nazara gelmişti. 

Başlarına sağlık sorunları, kazalar vs. gibi kötü olaylar gelen Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan zaman zaman boşanacakları iddiaları ile de karşı karşıya kalıyordu. Son olarak Chloe'nin kendinden habersiz bebeklerini aldırdığı bu nedenle boşanacakları söylenen çift bu iddiaları yalanlamıştı. Sonrasında derin bir sessizliğe gömülen Serdar Ortaç ve eşi için bugün bomba bir iddia ortaya atıldı.




Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan yarın boşanıyor

Kanal D'nin fenomen magazin programı 2. Sayfa'da yer alan habere göre daha önce ayrılacakları birden fazla kez konuşulan çift 5 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirme kararı aldı. Yarın yani 8 Ağustos perşembe günü anlaşmalı olarak boşanacakları iddia edilen çift sessizliğini koruyor. 

Canlı yayın sırasında Serdar Ortaç'ı arayan 2. Sayfa sunucuları ise boşanma iddiaları ile ilgili sorularına cevap alamadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR