Seray Sever'in yeni programı belli oldu Seray Sever Televizyona Dönüyor Hakan Hatipoğlu ile yeni program

Oyuncu ve sunucu Seray Sever, uzun süredir televizyonlarda gözükmüyordu. Seray Sever, yeniden televizyona dönüyor! Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu TV8'de sabah programı sunacak. Seray Sever'in yeni programının detayları belli oldu!

Seray Sever'in yeni programı belli oldu Seray Sever Televizyona Dönüyor Hakan Hatipoğlu ile yeni program
Yayın Tarihi: 3.07.2019 21:57:00

Seray Sever, uzun süredir ekranlarda gözükmüyordu. Televizyon ve film işlerine ara veren Seray Sever, epey bir aradan sonra TV8 ekranlarında sabah programı sunacak! TV8 bünyesinde Survivor Hakan Hatipoğlu ile birlikte sabah programı yapacak Seray Sever, hayranlarını sevindirdi. Seray Sever'in yeni programının detayları da belli oldu!

Seray Sever ile Hakan Hatipoğlu, TV8 ekranlarında "Gel Yazın Konuşalım" isimli sabah programını sunacak. Survivor yarışmasıyla ünlenen ve şu anda Survivor yorumculuğu yapan Hakan Hatipoğlu, Seray Sever'in yeni programında, Seray Sever'e eşlik edecek. Seray Sever ve Hakan Hatipoğlu'nun sunumuyla "Gel Yazın Konuşalım" programı, hafta içi her gün sabah ekranlarda olacak.


SERAY SEVER TV8'DE SABAH PROGRAMIYLA DÖNÜYOR! 



Seray Sever'in televizyona dönüşünü, Hakan Hatipoğlu açıkladı. Hatipoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni programda Seray Sever ile partner olduğunu ve 4 Temmuz sabah saat 10.00 itibariyle TV8 ekranlarında "Gel Yazın Konuşalım" programının başlayacağını duyurdu. Program, hafta içi 5 gün saat 10.00 ile 12.00 arasında TV8 ekranlarında yayınlanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR